Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

spades

Sugestii -II-

Recommended Posts

Posted

1. Propun sa iti poti customiza caracterul in diferite moduri. Adica, sa ii poti pune un hanorac, pantaloni si alte accesorii sau imbracaminte in ce combinatii doresti tu. ( Nu stiu daca este posibil, dar ar fi foarte frumos asa )

2. Propun sa existe un sistem de spargere al caselor, cat si al afacerilor. Sistemul sa fie in felul urmator ( sau asemanator ):

-Sa cumperi un set de scule de la un 24/7 sau alt loc.

-Sa existe doua sau trei comenzi pentru a sparge usa, iar in functie de aceasta [usa - (daca are incuietoare cumparata de la un magazin dedicat caselor de unde poti achizitiona incuietoare, alarma, usa sau alte obiecte care ar creste nivelul de securitate)]

-Din casa sa poti fura banii din seif, armele, drogurile, materiale si piese de mobilier usore sau electronice (televizor, microunde, masuta de cafea, etc)

-Acestea sa se poata vanda in port intr-un loc special amenajat sau "la negru" altor playeri cu ajutorul unor comenzi. Acestia vor putea cumpara obiectele furate la un pret mai mic decat cel in magazin.

-In legatura cu afacerile, sa se poata fura banii si produsele care se afla inauntru.

3. Propun sa se implementeze felurite obiecte de mapping care pot imbunatati jocul foarte mult, cat si derularea unei actiuni roleplay in conditii foarte bune.

4. Propun un sistem (daca exista, din cate am inteles eu nu, dar poate a aparut intre timp) care sa sincronizeze semafoarele la toti jucatorii. Adica sa se respecte culorile semaforului. In functie de incalcarea IC a legii, respectivul sa fie sanctionat cu amenda sau mai grav, in functie de situatie.

5. Scoala de soferi sa se bazeze pe o jumatate de ora ( reala ) de curs, apoi un examen scris ( sala ), iar in final traseul. Testele sa fie usoare, mai ales sala.

6. Propun ca in seiful de la casa sa poti pune un numar nelimitat de obiecte ( nelimitat in sensul de 20-30 maxim ).

7. Propun ca portbagajele de la masina sa beneficieze de sloturi in functie de modelul masinii. Un Windsor sa nu aiva atatea sloturi cat are si un Huntley.

8. Propun sa se adauge radare la fel cum era inainte, dar daca te-a luat radarul sa nu-ti bage automat scriptul amenda. Daca te prinde politia si ti-a verificat cazierul, atunci sa-ti dea amenda.

9. Propun sa iti poti lua ABSOLUT orice skin vrei.

10. Caracterul sa aiva o viata IC cat mai apropiata de cea reala. Cand spun asta ma refer la: spre exemplu, sa iti apara ca ai nevoie sa te duci la baie pentru a te urina, ca ai racit sau ai luat alta boala, ca-ti este foame, ca te doare capul, atunci cand sari de la o distanta destul de mare sa-ti apara ca ti-ai rupt piciorul si scriptul sa-ti impuna sa mergi ca si cum ai merge cu alt sau alt stil de mers, acela de om batran. Aceste efecte sa aiva si cauze. Daca iti este foame si nu mananci, sa-ti scada viata, etc.

11. Propun sa existe o afacere gen lotto. Sa iti poti lua un bilet cu 5-6 numere alese din intervalul 1-40, iar o data la 2-3-4-5-x zile sa se faca o extragere. Un bilet sa coste 10-20-30-pana in 100$.

12. Dupa ce se cumpara toata biz-urile din joc, sa ai posibilitatea de a-ti deschide si tu unul, cu ajutorul forumului. Pentru acesta sa-ti trebuiasca aprobari IC de la primarie. Desigur, acest lucru sa nu se obtina foarte usor pentru a nu-si deschide oricine.

13. Dupa ce se cumpara toata casele din joc (sau majoritatea) sa se puna la vanzare pe forum alte case sau terenuri libere pentru a-ti putea face casa acolo. Desigur, ca si la biz-uri, acest lucru sa se faca cu apropbari IC la primarie si taxe.

14. Sa existe posibilitatea de-ati schimba numele tot IC, la primarie. 

15. Sa poti asculta in joc radio din viata reala. Atat posturi din alte tari (HOT 108 Jamz, spre exemplu) cat si de la noi. Genurile de muzica sa fie de la manele pana la rock si dubstep. Asa se pot creea si restaurante sau baruri cu diverse teme muzicale. De la cluburi de muzica electronica, pana la cluburi de manele si rock.

*Nu veniti cu critici de genul " sa asculti tu manele ba cocalare". Exista jucatori care asculta si manele. Daca nu va place, nu ascultati.

Posted

1. Contra, am mai vazut si pe alte servere si se vede oribil.

2. Contra, daca un om este antipatic la tot serveru, sau e cel mai bogat s-ar face abuz, vreo 10 oameni ii vor jefui casa zilnic, sau chiar din razbunare ca ai fost omorat de un player sa te duci sa ii furi.

3. Oricum va fi ceva de genul asta.

4. Contra, fi hard-roleplay, dar nici chiar asa.

5. Pro, asa va imita cat mai bine viata reala, si nu toata lumea va trece din prima.

6. Ar fi pro pentru un numar maxim de bani, dar nu vad ce obiecte ai pune.

7. Pro, asa va copia cat mai bine viata reala, adica sa nu poti sa pui foarte multe obiecte intr-un Phoenix/Infernus care nici nu are portbagaj si sa pui mai multe intr-un Sultan/Admiral ( am dat 2 exemple)

8. Pro, asa PD ar avea mai mult de lucru.

9. Contra, eu zic sa porti skinuri in functie de job-ul tau.

10. Ar fi foarte interesant, ca atunci cand iti rupi picioru sa mergi cu un anumit walkstyle sau cat mai ai -10% hp sa te tavalesti pe jos de durere, cat urinezi sa iti creasca 3/5 % hp.

11. Sunt singur ca va fi ceva de genul asta.

12. Pro, va inbunatati originalitatea serverului, dar asta sa coste mai mult decat un biz direct pus pe server.

13. Pro, ce buna ideea dar si mai bine ar fi sa gasesti tu o casa care o vrei, sa postezi pe forum ca ai vrea sa o cumperi si adminul sa iti spuna ce interior s-ar portivi si cat ar costa.

14. Pro, dar asta sa coste foarte, foarte scump si sa fie de la un level cat mai mare.

15. Sa zice pro cu radiourile din romania, dar contra cu cele din afara, cred ca daca locuiesti in Brasov ( am dat un exemplu), nu prea poti ascula in masina radio din Franta decat pe internet.

Posted

1. Momentan sistemul de tatuaje de pe server e de ajuns. O să ne gândim la sugestia ta pe viitor.

2. Se va abuza mult, momentan nu există posibilitatea de a aplica această sugestie.

3. Acesta e scopul întregului server: să fie cât mai roleplay, nu doar mapping-ul.

4. Semafoarele sunt sincronizate o dată cu versiunea 0.3d RC8 dacă nu mă înşeală memoria.

5. La deschidere testul o să fie clasic, cu checkpoint-uri. După primul update major, va apărea facţiunea instructorilor, şi testul va fi cu ofiţerul de poliţie în maşină.

6. În seiful de la casă poţi depozita droguri, materiale, bani, arme (5 sloturi) şi skin-uri(5 sloturi).

7. O să discutăm pe baza acestei sugestii.

8. Exact aşa este acum pe server. Sistem de radare fix, o să fie şi mobil.

9. În afară de skin-urile facţiunilor oficiale, se pot lua de la binco.

10. Să nu exagerăm..Ne jucăm de plăcere, nu văd niciun avantaj.

11. Exact ca în viaţa reală, avem jocul de 6/49(cu extrageri saptămânale sau de două ori pe săptămână, încă n-am decis).

12. Sunt foarte puţine companii DEFAULT(adică la deschidere). Toţi aveţi posibilitatea de a vă crea după propriul plac compania, casa şi facţiunea. O să existe posibilitatea de închiriere a spaţiului, cu ajutorul primăriei.

13. Idem mai sus.

14. Se va abuza. Probabil o să dăm şi posibilitatea de schimbare a numelui, dar nu direct în joc. Vom discuta.

15. La fel cum am zis mai sus, fiecare jucător are posibilitatea de a-şi personaliza compania cu ce doreşte el. Dacă consideră că bar-ul/club-ul lui va fi mai frecventat în cazul în care muzica este de un anumit tip, aşa o să facem.

Mulţumim mult pentru sugestii. O seară plăcută.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...