Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iTi

Discuții VideoMania

Recommended Posts

Posted

Aici puteti discuta despre Eventul VideoMania, fara sa intreceti limita bunului simt si fara sa faceti spam.

Distractie placuta!

Posted

Salut,

Itemele se vor alege maxim din bok +3, nu se vor oferi iteme din bok +4 si +5, iteme ancient, iteme 380 si iteme de la eventul Balgass.

Posted
De ce fara lk?

Am intrebat si in joc daca sunt cu lk sau fara , n-am primit raspuns iar in topic nu e specificat deci am presupus ca se dau fara.

In caz ca nu e asa ar trebui modificat.

Posted

Daca faceti event VideoMania,dc nu puneti si voi un program cu care se fac video.

Eu am,dar cand am cautat am incercat vreo 3-4 pana ce am gasit 1 bun,presupun ca sunt multi playeri care nu au.

Posted

Bobby nu putem promova un program anume pentru acest event.

Unii au calculator mai slab latii mai bun, unora le functioneaza unele programe, altora altele si tot asa.

Exista niste recomandari in acel topic care trebuie luate ca atare, recomandari.

Alex, sunt cu lk itemele, in topic nu era specificat nici daca sunt fara lk.

Posted

daca nu sunt 15 filmulete eventul mai este valabil?

Filmuletele postate de catre voi se vor valida si eventul se va sustine decat daca se vor posta minim 15 filmulete in intervalul stabilit.

Posted

daca nu sunt 15 filmulete eventul mai este valabil?

>Filmuletele postate de catre voi se vor valida si eventul se va sustine decat daca se vor posta minim 15 filmulete in intervalul stabilit.

aia am citit si eu dar ma gandeam ca poate reveniti si schimbati aceasta regula avand in vedere player`i din ce in ce mai putini

Posted

Daca am renunta la aceasta regula nu ar mai exista competitie, si din 4 filmulete postate ar trebuii sa castige 3. Asadar aceasta regula va ramane valabila.

Posted

Filmuletele postate de catre voi se vor valida si eventul se va sustine decat daca se vor posta minim 15 filmulete in intervalul stabilit.

Intrucat conditiile impuse in topic nu au fost respectate, event-ul nu a fost validat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...