Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SirWilliam

D0NDinescu - stationare + ks

Recommended Posts

Guest SirWilliam
Posted

eram in tarc....se vede din avion... si pe mine nu m`ai intrebat... chestiile astea le omiti? de unde iti vin ideile astea?

am printuri care dovedesc ca eram la pt cu ei.... si in primul post se vede ca eram in tarc...si nicidecum in afara cadrului...

Hai cu nefondata....PRELUARE INCORECTA ! + ca preluarea ta se intinde pe 4 minute si nicidecum pe cele 5 necesare !

Guest SirWilliam
Posted

vezi bufu ala cum cade pe pamant ? cade pe nisip sau pe gresie ?

34-29 =5

Guest SirWilliam
Posted

era vorba de un golden la invazie ...din care nu a cazut bok "ciuci bok" :)

Posted

asa sa iti ajute Dumnezeu in anul 2013 pe cat de corect ai facut tu preluarea aia? si pk si toate alea? 

ai curaj sa zici da?

http://img854.imageshack.us/img854/4761/screen123104470022.jpg

sa o numesc vanatoare? nici eu nu stiu?! ideea e ca a recunoscut ce vroia omul de fapt sa faca.Sa ma sperie 

Guest SirWilliam
Posted

Să trăieşti BINE!!!

Bă tembeloidule... te-a forţat cineva să staţionezi şi să faci ks?

Visezi vânătoare ?

Posted

atunci nu mai pun intrebarea...ci dau direct raspunsul : 

Asa sa iti ajute bunul Dumnezeu pe tot parcursul anului 2013 . pe cat de corect ai fost tu in preluare si in tot ceea ce tzine de postare inclusiv limbajul ! 

Posted

In numele lui D0NDinescu: preluare incorecta, nu ai print cu ful f4, in cel care il ai deja eu am raspuns, acuzatii irelevante, raman acuzatiile aduse de k-gula: nefondata+vanatoare, a postat stiind ca e incorecta doar sa iau ss...

Posted

Preluarea e corecta. Ca sa fii intrebat de afk trebuie să fii în țarc, nu în afară.

D0NDinescu suspendat 5 zile pentru ks + 2 pentru stationare + 5 de aici pentru limbaj = 12 zile suspend

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...