Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Raulici

Sm tark bk+ks! Cegherap

Recommended Posts

Guest Cegherap
Posted

Sunt adminii in concediu gustere.....da nu te inteleg...ca ce chestie ma mai intrebi daca vreau sa stergi postu ?
esti penibil frate =))

=

Te mai si grabesti....esti disperat sa imi iau eu ss....parca zici ca am fost la maicata ieri....si nu I-am platit

si azi...vrei banii cu dobanda
lasa draq postu asta asa....nu te speria...ca ss oricum imi iau jegule !

Posted
scoate mah postu asta KEENV aici ,, e car nou crezi ca stie regulile :-j

si daca e nou inseamna ca nu e obligat sa si respecte pe cei din jur??? cand nu sti ceva intrebi te documentezi si inveti.

Posted

macar fa si tu o poza cand face ks , din prima aia nu se vede ca face , va grabiti voi imediat sa postati ca sa i-a altii ss , dupa ce ca mai sunt 150 max playeri pe srv...

Guest Cegherap
Posted

bravo frate...mi-a placut ce ai zis ...150 de playeri....pei cand jucam pe 97db....nu aveam loc sa intru pe server =))

Posted

97db ,,, nu mai folositi cuvinte care nu stiti ce inseamna :))) daca joci de pe 97 trebuia sa sti ca nu e voie ks in tark bk ,, asa ca :-j

Posted

SM nu are voie sa foloseasca vraji in acel tarc sau sa stationeze mai mult de 2 minute de cand a fost atentionat sa nu stationeze. Pozele nu sunt foarte clare nici pentru spell nici pentru stationare. Ai mai facut si alte poze? Daca ai unele mai clare, posteaza-le te rog.

Guest Cegherap
Posted

nu se vede nici o vraja,eram activ,nu am stat acolo mai mult de 1 minut,a 3-a poza a fost facuta cand m-am intors sa il intreb pe Pectoralul daca ma postat deja :)) deci....

nefondata pt pectoralul ???????????????? ca nu e corecta plangerea sau cum? ca asa cam inteleg eu :)

97db ,,, nu mai folositi cuvinte care nu stiti ce inseamna :))) daca joci de pe 97 trebuia sa sti ca nu e voie ks in tark bk ,, asa ca :-j

97 db am avut sm 44 rr parca....:) dar atunci era o frumusete sa joci....si sa faci trade-uri in lore :)....toata lumea era acolo....erau charuri mici in continuu ba...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...