Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

prunadani

Problema recuperare parola

Recommended Posts

Posted

salut am urmat toti pasii pentru recuperarea parolei si am primit mesajul ca imi va fi trimis un email cu parola, astept de azi dimineata dupa acel mail si nmk ma poate ajuta cnva?

nume cont: dutetare

Posted
salut am urmat toti pasii pentru recuperarea parolei si am primit mesajul ca imi va fi trimis un email cu parola, astept de azi dimineata dupa acel mail si nmk ma poate ajuta cnva?

nume cont: dutetare

1. Salut

2. Ai gresit sectiunea...

3. Conturile se activeaza manual de catre admini si de obicei dureaza o perioada mai indelungata

4. Spor sa ai si multa rabdare

Posted
da am trimis si pm de 2 zile la admini si nu ma ajuta niciunu sa ales prafu de server , de ce ne tratati cu atata indiferenta?

Din cate stiu conturile nu se mai activeaza de o vreme. Rog un admin sa ma corecteze daca gresesc. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa astepti wipe-ul la baza de date. 

Posted

Daca nu ma insel primeai mai repede confirmarea pe gmail . pe email il primesi mai greu.

Are dreptate ReKooL , Contul va fi activat mai greu de catre un membru al stafului . si cred ca sectiunea este gresita.

Daca s-au oprit pagina de conturi nu stiu daca ti se mai poate activa contul.

Asteapta raspunsul unui membru al stafului . Eu am un cont si as putea sa ti-l dau "For free" dar numai ca emailul este al prietenei mele si pe acela nu-l pot da . oricum nu intra nimeni pe el ... (Nu stiu cata incredere poti sa ai dar zic sa te ajut"

Posted

pff aceeasi problema o am si eu sa zicem .. am cont am tot ce imi trebuie am dat recuperare parola ca nu o mai stiu si nu mai vine mailul sa o pot schimba mentionez contule este activ doar ca nu am mai jucat pe el de un an aproximativ am dat pm adminilor si inca mai astept raspuns de 5 zile am dat pm lui lancelot ija4ok..

Posted

Recuperarea parolei nu se face de catre admini, daca ai cerut si ai urmat toti pasii de acolo ar trebui sa primesti mail.

Daca adresa de mail este pe yahoo te rog sa verifici in spam sau sa mai astepti pentru ca exista unele probleme cu yahoo.

Posted

e gol am dat deja de 3 ori am sters toate mesajel;e nu am nimik nici la spam nici inbox.. nici pana acum nu a venit mesaju ala am mai dat o data recuperare si tot nimik ma enerveaza  .....

Posted

Au fost niste probleme cu unele aplicatii, dar au fost remediate. E posibil sa fi incercat in acea perioada. Acum functioneaza, incearca din nou.

Mutat de la plangeri

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...