iullia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 va urez numai bine la totzi and have funn me aout de pe aces server
Smokie Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 ar trb facuta revolutie sa ajunga sa aiba 0 PLAYERI, poate atc isi dau silinta sa se ocupe cineva de server. no warn,asta e situatia! venim ne grabim,plecam de la munca,pt 2 ore de CS,iar voi va bateti joc! :tiphat:
Definitely not tsubyke Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Din pacate cam asa e,a trecut destul timp de cand este s2 pe linkmania astfel incat sa se evite astfel de probleme tehnice.Noi am fost pe server2 de la 18:45 , s-a luat d/c din 10 in 10 minute , intr-un final s-a plecat dupa server 2 , iar vino inapoi ca se ataca iar , pe urma dupa discutii interminabile s-a hotarat sa se atace iar 55 de minute , dupa nici 15 minute sv off...sunt 3 ore jumate pierdute degeaba si fara explicatii concrete.
SoGooD Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 tsubykeiule rufele nu se spala in public :)) stiu doar ei ce au srv si ajunge, noi doar asteptam si ne mancam nervii:)) bine ca m-am lasat :D
iTi Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Era mai bine sa-l inchidem si sa-i dam drumul peste 1 sapt ? Am incercat sa vedem daca problema mai apare, se pare ca inca nu am scapat definitiv de ea.. mai incercam si reprogramam cs-ul. O sa fiti anuntati pe forum despre noua situatie, va rog sa numai deschideti topicuri pe tema asta ca se vor solda cu warn-uri. Multumesc