Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

deTe

Activare Cont forum !

Recommended Posts

Posted

Rog mult sa,mi se activeze si mie contul forumului 100%

cont : deTe

User id : 1121592

Validation Key : e7d46d7375d4b766c30efc3b76cb70a7

Am dat pe acest link ->> http://www.linkmania.ro/index.php?app=core&module=global§ion=register&do=05 sau pe link-ul cu activarea automata si nu mi-a dat cu Activation Succesfull sau cum trebuia sa zica mi-a dat in acest gen :

We could not find the validation request you are attempting to verify. This is likely because you have already validated your account, or an administrator has validated your account for you. Please try to login with your registration details now.

Nu imi apar posturile/topicurile care le fac, tot "0" imi apare la topicuri/posturi..

P.S : Multumesc !!

Posted

Pai vad ca acum apari ca forumist si ai 1 post si 1 topic la activ, deci se pare ca ai reusit sa activezi contul. Alte probleme mai ai legate de contul respectiv?

Posted

dar la posts tot nu apare cand postez pana acuma am postat o gramada pentru "vanzari-cumparari" si tot nu imi apare posturile numa daca fac "topic" atunci imi apare si postul---

Sau la "posts" acolo imi apare doar daca postez in topicul facut de mine in alte topicuri nu imi apare .... Help me!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...