Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

UdrElf

Reevaluare DmT-

Recommended Posts

Posted

Pe la minutul 1 dispare un bless de pe jos.

Bine oick.. si singura explicatie pentru disparitia lui e ca s-a folosit pick, nu?

Scuze implicarea. Imi accept warn-ul.

Dar deja se exagereaza cu clipurile tipului astuia. Exista clipuri unde oamenii pur si simplu fac pick normal (click / space), si se ia 90. Am inceput sa fac print cand culeg jwl de pe jos ca nu cumva sa nu ma aleg cu 60 de zile.. :| Imediat o sa ma filmeze cum sparg bok-uri in oras si o sa zica ca am auto-drop sau ceva. sau o sa ma posteze cum trag cu es si o sa zica ca am auto-kill... ma cam astept la assa ceva dupa ce am urmarit situatia cu tipu asta in ultimele zile.

Posted

Nu stiu de ce sunteti asa nedumeriti, este foarte clar elite. Bless-ul ala a disparut in mai putin de o secunda, inaintea lui au picat pe jos iteme/zen daca era vorba de space dispareau si altele de pe jos si chiar si asa ii lua 2-3 secunde pana ajungea sa adune si bless-ul. Cat despre click.. sa fim seriosi, a disparut mult prea repede iar caracterul nici nu s-a oprit din tras.

Daca nu folositi elite cu optiunile de pick bifate nu aveti de ce sa va faceti griji, se vad diferentele intre un pick normal si elite.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...