Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Al3x

reevaluare Cuttie

Recommended Posts

Posted

Buna Seara! deci am luat susspend pe characterul Cuttie 60 zile pt pik...ok... dar treaba sta in felul urmator... eu nu folosesc asa ceva, din simplul motic ca m-am certat cu playerul Adrian-BK a doua zi mam trezit cu ss pt pik...Adrian-BK este cel care vaneaza pe cei cu pik...nu vi se pare ciudat ca toti cei postati de el au pik la zen,chiar credeti ca cine  foloseste tine sa adune zen? nu cred. aduna jwl nu zen...nu e corect sa iau ss pt regizarile facute de el......

PS: nu cer scoaterea ss'ului dar vreau dreptate...nu e corect ce face el.... multumesc fain!

Posted

Daca nu ceri scoaterea suspendului inseamna ca esti constient ca adunai zen cu ajutorul cliker-ului, deci ce rost are reevaluarea?

Posted

nu cer scoaterea ss'ului pt ca nu e char meu principal...foloseam elfa doar cand era nevoie la party...te rog sa verifici inventory'ul la elfa sa vezi cat zen aveam {nu aveam nici sa dau un post} si ce iteme aveam in inventory....chiar te rog sa faci chestia asta

Posted

Daca nu s-ar folosi asemenea aplicatii, adrian-bk nu ar avea ce posta. Am permis si jucatorilor sa formuleze asemenea plangeri pentru ca eram la curent ca sunt foarte multi jucatori care folosesc bot.

Dar asta e o alta discutie, ce nu isi are locul aici. Daca nu contesti suspendul, topicul nu are ce cauta la Banati

Daca vrei sa discuti problema plangerilor pt macro bot sau alte probleme ai la dispozitie alte sectiuni ale forumului Mu Online. Banati este pentru altceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...