Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Nesimtire Razer

Recommended Posts

Posted

Nu incercam sa te mut de pe spot ci iti dadeam pk fara sa iti fac ks pt felul cum mi-ai vb mai devreme si pt amenintarile alea  

http://img191.imageshack.us/img191/6274/screen120612370004.jpg

Cer nefondata .

De fapt nush chiar dc ai postat. Nefondata.

Posted

daca era ceva puteai sa ma postezi pentru limbaj ... 

bineinteles ca te am facut taran deoarce  ai incercat  sa imi furi spotul si mai devreme cu ceva minciuni :P

nu se ia mult pentru nesimtire...   pe langa faptul ca ai incercat sa ma muti de pe spot ai dat si pk excesiv sa vedem ce moderator rezolva asta :>

Posted

daca era ceva puteai sa ma postezi pentru limbaj ... 

bineinteles ca te am facut taran deoarce  ai incercat  sa imi furi spotul si mai devreme cu ceva minciuni :P

nu se ia mult pentru nesimtire...   pe langa faptul ca ai incercat sa ma muti de pe spot ai dat si pk excesiv sa vedem ce moderator rezolva asta :>

Stii ce inseamna pk excesiv? Stii ce inseamna nesimtire? O sa vezi ce inseamna nefondata :)

#  chiar dak ti-am facut 2-3 pk s-a vazut k a fost provocat deci Nefondata.

Posted

mi se pare normal  sa fii provocat... cred ca merit nefondata pfff :(

te am facut taran la ora 12:00 si la ora 17:30  ai venit si mi ai dat pk ca ti ai dat seama ca te am jignit :(

Posted

preluare incorecta deoarece soare nu a facut scoala generala si nu stie sa numere :)

pff acuma observai :( sper sa ma ierte un moderator..

Posted

Domnule William dar de ce nu te fac astia moderator  ? ca nu ar fi exclus .. :-/

dar ce drak cauti tu aici  ?? ca nu inteleg

Hai asteptati  sa raspunda un moderator . Restul  ciocu mic .

Posted

Pk in arena nu se pedepseste, altceva nu vad in pozele alea, daca mai ai altele in care sa se vada clar intentia de a te muta si nu cea de a face pk te rog sa le pui.

Posted

Pk in arena nu se pedepseste, altceva nu vad in pozele alea, daca mai ai altele in care sa se vada clar intentia de a te muta si nu cea de a face pk te rog sa le pui.

As dori sa inchizi dupa ce pune alte poze ( pe care nu le are ) cu o nefondata luand in calcul si limbajul pe care l-a avut. Multumesc

Posted

oick    ca eu sa nu te injur si sa iau ss si tu sa cazi intr o situatie proasta fata de colegi tai. te rog eu frumos lasa alt coleg sa verifice acesta plangere ..

de ce ?

omul ma muta de pe spot ( putea sa ma omoare cu ice sau cu orice alt spell ) 

Asteptem decizia unui moderator .

Posted

oick    ca eu sa nu te injur si sa iau ss si tu sa cazi intr o situatie proasta fata de colegi tai. te rog eu frumos lasa alt coleg sa verifice acesta plangere ..

de ce ?

omul ma muta de pe spot ( putea sa ma omoare cu ice sau cu orice alt spell ) 

Asteptem decizia unui moderator .

Cum poti sa vi sa te adresezi cu un asemenea limbaj fata de un GM? Te paste o mare nefondata,esti nerabdator? O sa rezolve cand au timp k mai au si vietile lor nu si le traiesc k tn in mu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...