Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest manevre1

reevaluare Pars1vU ( No oick)

Recommended Posts

Guest manevre1
Posted

,    

AM CERUT CA ALT MODERATOR SA REEVALUEZE , ESTE GREU SA CITESTI CE SPUN ?

aM FACUT EU ALTCONT CLONA SA AI PE CE SA DAI PERMANENTURI  CA ASTA AI FACUT MEREU ,  vreau si eu 3-4 plangeri de genu va rog , eu am adus 2 linkuri de genul , vreau sa ma lamuriti , asta daca aveti cu ce sau cum , este suspend dat pe nedrept , CER REVOCAREA CAT MAI REPEDE POSIBIL . Multumesc .

Guest cocosatu23
Posted

Poate sunteti draguti sa revocati sau sa dati un verdict si aici ,ms .

Posted

Si care este greseala lui oick? Faptul ca a verificat logurile si nu trebuiau verificate?

Ce anume doresti prin acest topic? Suspendul pentru limbaj era gresit sau.....?

Posted

Si care este greseala lui oick? Faptul ca a verificat logurile si nu trebuiau verificate?

Ce anume doresti prin acest topic? Suspendul pentru limbaj era gresit sau.....?

Prin acest topic cer revocarea suspendului  ,  s-a injurat dupa Ardee si am luat suspend pe DL  40 zile , trebuia sa se dea maxim 10 zile pt. lipsa de fair play sau nesimtire , sau deloc , daca spui si tu ca are dreptate vreau sa-mi mai dai si mie 2-3 plangeri de genul , multumesc . :)

Guest krater99
Posted

up . Posted 03 December 2012 - 23:51

Guest krater99
Posted

up . Posted 03 December 2012 - 23:51

Posted 28 December 2012 - 03:09

Posted

Numarul de zile este ok, erai la a 3-a abatere de limbaj.

Legat de suspendarea unui caracter principal pentru abateri savarsite de pe alte conturi, nu esti primul si nici ultimul caz cand s-a procedat in felul asta. La un simplu search vei gasi numeroase alte exemple.

Ai deja cont banat permanent pentru aplicatii nelegale, In locul tau as fi fericit sa nu ajungi sa ti se blocheze toate conturile.

Suspendul ramane

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...