Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mutulik4u:)

Reevaluare Suspend reload

Recommended Posts

Posted

Domnul KooX te rog sa te uiti mai bine pe poze ,si sa revoci suspendul,stationarea ca sa fie corecta trebuia sa inceapa in minutul 9 si sa se termine in minutul 14 ,la el incepe in minutul 8 si se termina in min 13 ,iar ks se termina tot in minutul 8 cand la el incepe stationarea ,e logic ca daca fac ks fac si stationare,ks fara sa stai pe loc nu poti face ,asa ca te rog uitate mai bine ,tu poti face ks fara sa stationezi ?

11. KS la unul sau mai multi jucatori dintr-un spot

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE

KS se pedepseste daca depaseste 2 minute.

Nu este obligatorie atentionarea.

Pe cand la mine sunt 2 minute

Posted

E logic ca daca faci ks automat faci si stationare :)...dar de ce trebuie sa faci una sau alta atata timp cat esti constient ca ai fost afk si sunt sanse mari ca el sa aiba poze cu preluarea? Din punctul meu de vedere suspend-ul ramane. Las topicul deschis pentru a putea sa isi exprime parerea si un alt coleg de-al meu.

PS: Preluarea este corecta : min]min 34 - min]min 39 (5 minute)

KS : min]min 06 - min]min 08 (2 minute)

Stationare :min]min 08 - min]min 13 (5 minute)

Posted

Am continuat cu ks si stationare ,pentru ca atunci cand am ajuns la pc ,nu mi-a dat party sau duel ,nimic ,pur si simplu ma-m trezit cu ei langa mine ,cand sa trezit nici macar nu ma avertizat ca am fost preluat ,nu mi-a zis nimic ,cred ca era ceva normal ca macar sa imi fi zis "ma prostule vezi ca te-am preluat " sau oricum ar fi vrut el sa imi zica ,dar nu mi-a zis nimic

Posted

Suspendul a fost acordat corect.

Daca nu avea separat 5 minute pentru stationare primeai doar cea mai mare pedeapsa, ks pe spot.

Din minutul 6 in minutul 8 ai facut ks iar din min 8 si pana in minutul 13 ai stationat. Vad ca in poze ii zici "ne vedem pe forum daca ai cu ce", uite ca a avut.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...