Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

qThunder^^

Limbaj - Japonezu

Recommended Posts

Posted

iti mai zic si aici si mai repet daca 'UNI PLAYERI' Nu stiu sa aiba bunul simt si sa respecte prezenta unui moderator care face un event pentru NOI si il luati la batjocura iti mai zic si mai repet odata Sa-mi sugi pula cu mata de bou ca asta esti Thunder:) vi cu degetele alea ciungi de labar si incepi sa comentezi munca unui moderator abtineti-va daca nu aveti cei 7 ani de acasa si inca nu ati inteles adevarata fata a acestui joc online ... scuze celorlati pentru limbajul meu.

Posted

Ba "VeritaSaga" se vede voarte clar cum ma jigneste pe post " Thunder dute in <><><><> mati ... si ma mai face si prost :-j nu mai conteaza ramane la judecata adminului :) Multumesc!

Posted

poti sa eviti adevaratul motiv pentru care te-am injurat ca tot prost esti si ramai:) nu ma incalezeste pe mine 5 -10 zile de ss ma simt bine ca mi-am exprimat propria mea opinie mai porcos fata de uni playeri de pe link tu ai fost doar o victima colaterala:)idiotule

ps:Ma refer la eventul facut de >iTi< si pentru atitudinea unora ...ca sa fiu mai concis de ce am injurat...

Posted

ca sa te intelegi cu oameni cateodata trebuie sa cobori la nivelul fiecaruia asta a spus-o Napoleon 'desteptule' nu mai face spam si lasa adminul sa-mi acorde Suspend nu ma supar macar v-am bagat undeva pentru faza cu eventul facut de ITI repet PENTRU NOI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...