Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldAsaph

Digi Net Mobile.exe - No Disc error

Recommended Posts

Posted

Aproximativ acu o luna am instalat Digi net mobile, stick de internet de le RDS - Digi si de cand l-am instalat imi apare eroare gen:

Digi Net Mobile.exe - No Disk

There in no disk in the drive. Please insern a disk into drive

/Device/Harddisk2/DR2

si ii dau cancel/try again/continue si reapare, de 3 ori apoi timp de 5-10 min imi da pace, apoi iar :) e foarte stresanta, la inceput... de atunci imi apare incontinuu doar ca o pun in coltul ecranului. Peste cateva zile sau chiar o saptamana de la instalare am dat pe google si am luat ceva programel "Advance Fix 2012'' tot scana pc-ul, normal ca a gasit si alte erori... sute...dar nu le rezolva niciodata, apoi inceput sa apara aceiasi eroare dar si de la alte programe in loc de digi net, numele programului, textul erorii ramanand acelasi... Deja m-am obijnuit cu eroarea :)) dar daca stiti careva vreo solutie sau daca ati mai patit cu sticku de la rds, va rog ajutati-ma cu un sfat dar fara programele anti erori ca numa imi... stric pc-ul si mai tare :) Multumesc!

Posted

scuze ca apare cam nasol dar nu am mai postat de cativa ani aici :) sper sa intelegeti, nu am mai putut da edit, dadusem odata ca am scris de prima data prea mic :D

Posted

Daca ii sun pe ei, ma pun sa-l dezinstalez si sa il instalez inapoi, si daca e tot asa sa il duc lor si il vor duce la service si alte prostii ma tem sa nu aibe ceva legatura cu jocul, nu am antivirus, firewall e off dar virusi nu am, se poate sa aibe legatura cu jocul?

A si inca o problema foarte enervanta, dar nu are legatura cu asta, nu pot da new topi sau post/reply intr-un topic sau in chat doar foarte greu, si acum sa scriu postul/reply-ul asta am dat cel putin 10 refresh-uri si doar aici imi face faze de genu, pe niciun site nu am mai patit, restu merge ok...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...