Xploid Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 aici a luat pk ca a venit phono pe spot si a dat pkclear choar in fata la mg ca sa se activeze selfdefence si la nici 30 de secunde apare iar pe spot daca sar putea verifica si logourile sa vada cine a fost pe pacatosu si sa ii dati ss pe caracteru principal o zi buna
Guest Fan*oick2 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 nu se vede nick in prima poza , iar daca eram eu cat crezi ca fac pe la intrare pana la ultimu 20 min ? 1 :30 maxim si 1 daca sti sa mergi , deci ...sper sa iei o nefondata cat tine de mare .
Xploid Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 nu se vede nick in prima poza , iar daca eram eu cat crezi ca fac pe la intrare pana la ultimu 20 min ? 1 :30 maxim si 1 daca sti sa mergi , deci ...sper sa iei o nefondata cat tine de mare . daca nu se vede nick nui nimica, se poate verifica in logouri ceea ce ai facut
Guest Fan*oick2 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tu crezi ca log se verifica la cererea ta ? Taci si inghite am venit pe jos .
Xploid Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Tu crezi ca log se verifica la cererea ta ? Taci si inghite am venit pe jos . nu te m'ai agita asa ca 1 pepsi, daca e nevoie se verifica orice log,, (numai in cazuri speciale nu se verifica logouri), asa ca taci si asteapta decizia unui moderator