VISE Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 http://www.imagebam.com/image/0e9cfa221440525 era in safe zone cand am plecat eu din safe zone si dintr'o data cand am aparut eu ultimu k3 hop si el :)) rog verificare de loguri , pentru ca este acelasi personat pe care l-am postat adineauzi " Teen" aka faneDL
Guest permanentfaranumar Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Prietene eram in spatele tau , mergeai mai repede era normal , aveai fenrir ... m-am saturat de vanatoarea asta ieftina..
Eu_new Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 sper ca iei nefondata VISE exemplu ca se da nefondata pentru asa ceva :
VISE Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 aici nu e vorba de pm-uri la moderatori , stiu sigur , un DL pe spot nu era sa'ti dea summon , alta varianta n'ai , eu aveam fenrir tu nu , e cea mai reala varianta :)
Guest paipanacand? Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 tu cu gura ta ai spus ca ai ajuns tu si dupa si eu , te contrazici singur , mai lasa legalele ca ai in capu ala numai viermi , marmelada , iti iese creieru in stare lichida prin cavitatea nazala , sa tocit tesutul ala , spat prietenesc , lasa legalele , CREIERUL NU SE REGENEREAZA :)) te duci dracu , o dai in schizofrenie , daca n-ai dat-o deja .
VISE Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 aici nu e vorba de legale , e vorba de o plangere daca nu ai treaba dute tare
qThunder^^ Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ba VISE tu bagi pe forum tot felu de chestii ce ti se par tie suspecte ... dar nici odata nu ai dreptate din ce am mai vazut eu aici in topicurile facute da tine .. nu mai spama si nu mai umple forumu cu tot felu de porcariii ... ca pana la urma o sa se sature careva de tine si te calmeaza definitiv :) TK dude .. si inceteaza cu joaca asta da copilash ;) hai o zi faina !
VISE Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 ok mi se par mi se par mie suspecte , eu imi accept nefondata daca n-am dreptate
qThunder^^ Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ok frate .. indiferent daca iei sau nu nefondata .. nu mai spama aiurea ... filmeaza in caz de gt si gata :) o zi faina!
oick Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Daca continuati sa postati astfel de plangeri doar de dragul de a posta, veti primi si nefondate. Nu s-a folosit gt.