WIZARD Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 << singur pe spot >> << sunt omorat de Aburel >> << poza in safe-zone cu numele >>
qThunder^^ Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nu a fost nici un PK :) am dovada :) am facut preloare corecta. Print 1 : Print 2 : Print 3 : Preloare facuta corect timp de 5 minute :)
WIZARD Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 aburel cred ca ti s-au aburit ochelarii pt ca primul si al doilea print sunt la minutul 38 si al treilea print e la minutul 39 ... o_O imi explici si mie cum ai facut tu adunarea de ti-au iesit tie 5 minute? :| catre Aburel: Se scrie preluare nu preloare :| nici cu matematica nu ai treaba nici cu gramatica catre Admin: El s-a ofticat defapt pt ca i-am facut preluare inainte la sm-ul lui: qThunder^^ si a venit cu mg-ul sa se razbune..... pe langa toate e si nesimtit uite conversatia de dinainte de PK in care ma ameninta ca nu voi mai face lvl in locu ala etc etc... >
KooX Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Aburel, 10 zile suspend pentru pk pe spot x2. Antecedente.]Antecedente.