F@NT@ Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Multi inca nu si-au dat seama cat sunt de periculos Ma tot încearca m-ataca si'apoi se'ascund, e scandalos Ma vorbesc toti de parca ma cunosc Fara sa stie cine sunt sau nici macar cine am fost
SoGooD Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Multi inca nu si-au dat seama cat sunt de periculos Ma tot încearca m-ataca si'apoi se'ascund, e scandalos Ma vorbesc toti de parca ma cunosc Fara sa stie cine sunt sau nici macar cine am fost tu le-ai facut ?:))
F@NT@ Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Daca asta e jocul pe care tre' sa-l joc Date asa ca pentru multi e timpul sa faca loc Ca vin cu stoc nou , in timp ce ei stau ca P******e pe stop, fara flow ca toti copiii, vor tot la troc Da ai mei nu pun bot la orice scot ei Ca ai mei stiu ce am facut eu, in anii astia grei !
F@NT@ Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Multi sunt lipsiti de senzatii Da plini de explicatii Eu traiesc din plin cum o fac putini dintre altii Imi tin tovarasii ca fratii, si fratii aproape...