Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ciaca

Bug exploit Socy si Bossy}{

Recommended Posts

Posted

Ma nene, tu esti prost sau tu esti prost? Bag de seama ca nici macar nu ai habar pe ce lume traiesti. Stai murder, si vrei bug exploit? :))) Am impresia ca o sa rada si curcile de tine. Cer Nefondata.

Socy aici .

Posted

Ma nene, tu esti prost sau tu esti prost? Bag de seama ca nici macar nu ai habar pe ce lume traiesti. Stai murder, si vrei bug exploit? :))) Am impresia ca o sa rada si curcile de tine. Cer Nefondata.

Socy aici .

Ma inteligenta artificiala, ai citit in stele ca sunt murder sau ti-ai dat si tu cu parerea ca ai vazut ce au postat altii?

Si daca iau nefondata ce te ataci asa.. ca doar nu iei tu nefondata.

Mai usor cu limbajul..

Hai cu NEFONDATAAA ! :D

Esti implicat, sau te implici singur?

Vad ca te bagi peste tot, inca mai plangi? :))

hai cu nefondata ......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! erai murder tarane =)))

Ft bine, lasa sa iau nefondata, ai dat si tu pk cu char de 50rr+ la char cu 15rr+ si cand ai luat-o in freza ai inceput sa plangi si sa cauti scuze.. "aveam doar set bone pe mine" de aceea ai luat bataie

Taci acolo si inghite.

Posted

Ciacarele ... suferi degeaba .. nefondata tot iei ;) ... ma bag in seama ca imi permite forumul .. si mam uitat si eu peste printuri .. e dreptul meu cand vad ca nu ai dreptate ... si + de asta alex imi e amic .. nu problema ta .. ;) te salut ! AFK !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...