Jump to content
Guest Shavadai

Da-ti-va cu parerea

Recommended Posts

Guest Shavadai
Posted

Nu ca vreau sa fac reclama, dar totushi, dati un click http://www.mavav.org shi spuneti-mi ce parere aveti...

Sit-ul reprezinta o incercare de prevenire a efectelor nocive derivate din jocurile de calculator (violenta, dependenta de PC...etc) si se adreseaza cititorilor de toate varstele,dar in mod special parintilor. Cu toate ca nu stiu cati parinti ajung sa citeasca asa ceva sper ca macar voua sa va spuna "ceva".

Nu sunt tampenii si sper ca macar jumatate din cei care gasesc acest thread sa citeasca site-ul respectiv!

Multumesc ( Alexdanx AKA Popeye)

P.S. Cautati filmul Bowling for Columbine!

Shavadai: sper ca sa nu te superi ca m-am bagat peste post=ul tau :P

Posted

Interesanta pagina.... ThadE2k daca nu ai intzeles legatura dintre site shi forumu asta .... chiar aiurea.... Recomand sa mai citeshti o data.Daca nici atunci nu intzelegi lasa-te de jocuri ,te-au afectat destul.

Posted

Da, are legatura cu counteru acu` am vazut e o stire despre internet cafe-urile din L.A. !!! Nu vad nimic interesant in bataia dintre 2 clanuri care jucau Counter-strike!!!

Posted

OOOH ce usurare ! Acum stiu cum sa scap de Sextetris ca deja devenisem dependent. Mai ales sa il joc in ... retea !

Corvin

Posted

Massive Multiplayer Online Role Playing Games (MMORPG) is a digital escape from the real world for emotionally unhealthy and mentally unstable people

:blink:

Posted

probabil ca generatia asta noua, cei care au acum 5 - 15 ani, va fi afectata d.p.d.v. social de timpul indelungat petrecut in fatza calculatorului, vom vedea peste cativa ani.

Posted

lol freaky thread

man jocurile cu excess GORE ... toate ca toate dar cu ce te doare ca joaca cinema MMORPG o evadare nu strica din cand in cand ...

Eu unul astept cu nerabdare WOW... :D

Posted

Mie in general mi se par niste treburi bune astea. Stiu ca multi sunt afectati de jocuri prea violente. Ca si de filmele de groaza, eu nu ma pot speria acum de ele, chiar ma uit "ia uite ce misto efect au bagat aici" dar aia mici... Imi zicea cineva ca dupa ce a vazut filmul cu papusa aia ucigasa Chucky sau cum era, controla in fiecare seara sub pat...

Adevarul e ca jocurile sunt addictive, si ca unele te invata lucruri proaste, dar daca esti om normal stii ca e un joc si nu te apuci sa tai lumea si pe strada. Si parca e mai bine sa joci ceva decat sa stai toata ziua in fata blocului "cu baietii", fumand si band bere proasta.

Posted

dap, totul este sa ai varsta necesara si sa ai discernamantul necesar pentru a distinge ”binele de rau”, deshi mi se pare o notiune perimata, shi oricum se pare ca jocurile violente iti consuma din acea parte negativa care exista in toti, impiedicandu'te astfel sa o manifeshti in societate

Posted

Da, iti consuma din nervi, dar iti si dezvolta imaginatia si cand toata ziua impusti oameni pe net, iti mai scapa cate un glont si in realitate :D

Nu ti s-a intamplat niciodata sa zici "daca as avea acum un m4a1 sau un awp" (pe mine ma mai apuca cand vad de la balcon caini utilizand roata masinii mele in scopuri meschine) sau chiar si cand iti vine sa treci pe rosu la o intersectie ca in Vice City asa faceam... problema e ca in alte tari unii chiar au un awp in casa si ii mai apuca facutul prostiilor cu el...

Posted

"mothers against.....",lol,ce nume are situ asta,parca e din "southpark".hmmm,ciudat,pt cei care nu stiu,cel care a facut southpark e prieten cu michael moore(cel care a realizat "bowling for columbine",si mai tarziu "farenheit 9/11",deci dusman declarat al lui bush)!hmmm,cam ciudat! :blink:si se leaga pe fata de industria de tutun unde fam bush e bagata pina n git!sa trag concluzii?mai bine nu le trag ca ma trimiteti pe site la partea la care zic aia ca too much gaming duce la paranoia,loooooooooooool! :P da oricum ,mai bine va trimiteti copiii sa dea cu piciorul in minge ca e mai sanatos si poate aduce si bani mai incolo! :) :) :)

pm:cele 3 reply uri dinaintea mea spun cam tot despre cum te poti duce cu capu daca nu esti atent(virsta conteaza cel mai mult binenteles) asa ca va dau dreptate si nu mai repet si eu ce ati zis voi deja!

Posted

Mothers against sunt multe. Eu mai ma distrez citind site-ul lui Maddox de la maddox.xmission.com parca, si s-a format un Mothers Against Maddox si acolo, are chiar el linkul catre cei care vor sa-l inchida. Ba chiar intrucat site-ul ala era hostat pe Geocities si merge prost, i-a facut el un mirror si le-a adus si nu stiu cate mii de vizitatori in plus. Cred ca in USA sunt prea multe femei care stau acasa toata ziua si in loc sa-si supravegheze ele copii ce fac si cu ce se ocupa, vor sa-si corecteze altii site-urile si jocurile... Ideea e sa convingi pe cineva ca un anumit produs ii face rau, nu sa-i blochezi accesul la el pt ca doar devine mai ravnit.

Posted

SUnt curios cati din cei de 10=15 ani care trec pe aici stiu ce inseamna: Tije, tuberman, pitulusu, tuberman si alte alea... :P In ziua de azi se trezesc, se dau jos din pat si incep sa strige prin casa " Fire in the hole!" :D

Posted

America e un caz mai special, la ei la televizor nu o sa vezi faze violente sau erotice, la ei filmele care le vedem noi sunt ciumpavite de scenele „daunatoare”, trebuie sa platesti bani grei la televiziunile private pentru a avea acces la ele, dar ei au cazut in partea ailalta, au devenit spalati pe creier, li se pare scandalos sa fumezi la tine in curte ca cica te vede copilul vecinului...

Posted

in state trebuie doar sa dai pe cnn si ai toata violenta care ti trebuie sa ti ajunga intr o zi copilul criminal in serie!e mai rau ca protv ul nostru,doar razboaie si stiri de senzatie ieftine!jocurile sunt doar o mica parte din cultura de violenta pe care o primesc pustanii din america!libertatea e mai prost inteleasa decit la noi citeodata!!! <_<

Posted

un profesor e concediat pt.ca nu a permis unui elev de scoala primara sa se manifeste liber!!!profu ala i a interzis lu ala micu sa mai asculte muzica la casti cit timp e la ora lui!rezultatul:parintii au sarit pe directorul scolii,baiatul nostru nu este lasat sa se manifeste liber,blah,blah.fapt real,nu e vreun film idiot!

faza 2:la scoala(liceu de data asta) vine unu suparat(elev) cu ak47 a lu tacsu,si npusca de nebun tot ce misca!si asta i fapt real(columbine high scool,acum citiva ani)!buuum,toata america innebunita,tregedie,cum se poate asa ceva,copiii nostri,the best in the world,etc,si ncep sa caute motivele pt care s a intimplat asa ceva!si da i si da vina pe jocuri video,violenta in filme,violenta tv,lol marylin manson,etc.

pai ala micu cu castile o sa faca la fel,cu sau fara marylin manson sau jocuri violente,atit timp e invatat de mic sa se exprime liber si fara limite.no sa mai poata face diferenta dintre bine si rau si uite rezultate!ai asa se umple netu cu "mothers against...." bullshit,most of the time

Posted

Nu are sens sa ii iei pe americani ca model, la capitolul asta sunt total de acord cu Osirus, sunt putin dusi de pe lumea asta. Sper sa mai gasesc pe undeva un fisier cu niste cazuri reale din justitia americana, care exemplifica perfect lucrul asta. Cand le citesti nu iti vine sa crezi, si totusi sunt sentinte date de tribunalele americane. Unul pe care il tin minte era cam asa : Un hot merge si sparge un magazin , proprietarul il prinde si il cafteste, hotul il da in judecata pentru vatamare corporala si castiga :blink: .

Posted

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: alienator .... noi nu ne putem compara cu americanii .... nici acum nici peste 10 miliarde de ani.........poate atunci k pamantul o sa se numeasca SUL ( Statele unite ale Lumii adik ale Americii ) :rolleyes:

Posted

mda interesant site da` depinde de fiecare. eu unul sunt sigur ca nu o sa devin dependent de asa ceva. si chiar nu ma enervez la jocuri de-astea. stiu knd sa le pun capat. le joc de placere si cu siguranta nu o sa devin maniac. :P

Posted

Pai nu trebuie sa ne comparam cu americanii la orice capitol. Cu aia eu zic sa ne comparam la sistemul medical, la sistemul legal, la activitatile de care te poti abona doar sa ai vointa... Cu cenzura, parental advisory, astea, eu nu sunt de acord. De ex bautul pana la 21 de ani, ati vazut in filme ca la ei la o petrecere e mare lucru sa ai bere? Pai cred si eu ca dupa ce faci 21 de ani si poti sa bei ce vrei tu, devii alcoolic, ca ai mult de recuperat. Mai bine ca la noi, unde bea omul ce vrea la orice varsta, dar macar nu e disperat dupa bautura. Sau ca la muzica, unde poti asculta ce vrei tu fara sa auzi numai beepuri pe track...

Tribunalele americane au devenit legende deja. E cazul ala Stella Leebeck sau ceva asa, o femeie care a dat in judecata McDonalds ca a fost cafeaua lor prea fierbinte si a luat 3 milioane de dolari pt asta. Hotul care a cazut prin tavanul unuia pe un cutit si l-a dat in judecata pe ala ca s-a accidentat in casa lui, si a castigat. Si cate altele.

Eu in continuare zic ca acolo e sistemul "lasa-i pe oameni sa faca ce vor si daca patesc ceva cautam vinovati". De aia isi lasa toti casa descuiata, si se mira ca ii omoara careva in timp ce dorm. Sau ca le fura masina sau cate altele. Si tot de aia devin copii legume ca stau toata ziua la calculator in loc sa mai iasa la un fotbal sau sa cunoasca o fata pe afara... si parintii, a caror vina este ca nu i-au supravegheat si educat despre valorile reale din viata, cauta vinovatii in aia de fac jocuri. Producatorii de jocuri doar recunosc o piata pe care pot avea castig si actioneaza in consecinta, nu jocul da dependenta, ci faptul ca nu ai si alte lucruri de facut. Ia sa ai o fata cu care sa iesi la film, niste prieteni cu care sa te duci la un baschet, un gratar, ceva... lasi jocurile pt astea. Cata vreme intelegi ca sunt lucruri mai importante decat un joc, si daca nu esti in stare sa intelegi asta singur, de aia exista parinti, sa te ghideze in viata. Daca ei stau toata ziua la magazine sau stiu eu pe unde si nu le pasa ce faci tu in camera 12 ore fara sa iesi decat pt mancare si toaleta, nu prea poti sa zici ca e vina firmei Blizzard ca a creat un joc atat de bun, nu?

Probabil e si chestia ca parintii nostri nu s-au jucat pe calculator. Si atunci nu pot intelege fascinatia. Mama daca ma vede acum zice ca impusc lumea pe net, cum pot face asta fara sa ma plictisesc? Sau ma invart in cerc cu masina la NFS. Noi probabil vom fi mai ingaduitori cu copii nostri. Daca nu cumva vor evolua lucrurile atat de repede, incat noi prinsi in probleme de servici, bani, mancare... sa pierdem contactul cu ce mai e la moda...

Posted

pai ba ne putem compara cu americanii,ca uite si la noi(parca anu trecut),a luat unu pusca(era militar in termen,la jandarmi)si si a inpuscat colegii si dupa aia si a tras una n cap!va mai aduceti aminte?si dupa aia ce motiv au gasit militienii nostrii?pai i au gasit niste cd uri omului cu rock,death,trash,lol, marylin manson(iara asta :D )si au zis ca din cauza muzicii a facut ce a facut,blah, blah blah!deci uite ca se poate si la noi! :lol:si nu i mai invidiati asa mult pe americani ca i vai de capu lor!niste sclavi cu lanturi de aur!habar n au !si oricum copiii lor sunt crescuti intr un mediu agresiv,nu doar agresivitate fizica, e vorba mai mult de cea psihica,verbala,parte din cultura la ei.vorba lu nwradu,nu prea au timp sa si creasca copiii!da au timp de site uri pe net!aia micii sunt crescuti de media,cam asta e cultura lor,show biz si .......cam atit!o spun din ce am vazut eu cu ochii mei,nu de la tv sau de la altii! ;) ;)

Posted

pai ba ne putem compara cu americanii,ca uite si la noi(parca anu trecut),a luat unu pusca(era militar in termen,la jandarmi)si si a inpuscat colegii si dupa aia si a tras una n cap!va mai aduceti aminte?si dupa aia ce motiv au gasit militienii nostrii?pai i au gasit niste cd uri omului cu rock,death,trash,lol, marylin manson(iara asta :D )si au zis ca din cauza muzicii a facut ce a facut,blah, blah blah!deci uite ca se poate si la noi! :lol:

Asta deoarece dobitocii de ziaristi sunt parareli cu lumea asta! Ei vor doar ca ziarele sa se vanda, nu conteaza ca ceea ce scriu e adevarat sau nu. Violenta din jocuri? Hmmm...eu cred ca persoanele care NU fac diferenta dintre realitate si PC sunt bolnave mintal sau au o dereglare in orice caz. Ca daca ar fi sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul ala de 2 lei, ar trebui interzise 90% din jocuri: NFS deoarece tamponezi ceilalti participanti la trafic si mergi cu viteze mari, samd. In fine, tot timpul se gasesc tampiti mai catolici decat Papa, care spun una si alta. A, inca o chestie interesanta la americani: ei mai degraba interzic aceste jocuri "violente" in opinia lor decat sa interzica portul de arma. Nu vi se pare un pic ciudata treaba? :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...