Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

west-coast

reevaluare DOdolike , va bateti joc de server?

Recommended Posts

Posted

nu vezi ca ala a scris ca a retras ca iam dat spotu inapoi , tu ce crezi ca faci? dai ss aiurea

http://www.linkmania...howtopic=453544

reply-ul lui DmT :

"In cele din urma .... Retrag , dodolike ,a predat spotul , retrag si pt insulte si pt pk pe spot ,imi cer scz. topic inutil ."

ps : dak tie lene sa citesti reply-urile intr-o plangere nu o mai inchide prietenas

uppppppppppppppp

Posted

Meritai suspendul fara dar sau poate , dupa ai venit cu Cosmin si ai dat pk ,dar asa sunt eu ,..baiat bun cu toti .

Posted

Cred ca poti fi putin mai atent la cum te exprimi. Nu ti s-a facut nicio nedreptate, moderatorul nu e obligat sa tina cont de retragerea plangerii. Poate accepta retragerea sau o poate refuza, dupa cum considera ca se impune. Asa ca nu mai acuza aiurea.

O sa las linkul de aici lui Lancelot, poate a omis sa analizeze retragerea plangerii sau, daca nu a omis, va explica el de ce nu a tinut cont de retragerea plangerii. Apoi vedem daca e ok sau nu.

Posted

poi ma

1. iam lasat spot

2. el a dat reply ca retrage

3. o sa fiu singuru player care nu accepta adminu sa retraga plangerea?:O:O

arata-mi o plangere cu pk pe spot , la care a retras si adminu a dat ss?

Posted

S-au mai intamplat si din astea dodo , cand adminu nu a luat in considerare retragerea plangerii...dar are dreptate ce zice oddy, adminul poate accepta sau refuza retragerea plangerii .

Posted

da dar ii las spotu lui ala inapoi , el retrage si tot iau ban ?

eu nam avut pana acum ss :) , si daca face dastea , sa faca la toate plangerile ( baga regula in regulament) ca nu se mai poate retrage plangerile

Posted

Ok .Nu am vrut sa iau in considerare retragerea caci aici nu suntem la piata.Si poate as fi tinut cont de retragerea plangerii daca abordai un alt ton pe forum.Asa ca suspendul ramane

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...