Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

KS - BlinkyBIll

Recommended Posts

Posted

din printuri se vede clar ca eram afk

dupa ce a terminat preluarea putea sa foloseasca comanda de "duel" si sa ma opreasca sau sa cheme un admin sa imi dea d/c

nu sa faca printuri si sa zica ca faceam ks intentionat

Posted

1 - As dori un warn pt acest cuvant jignitor :P "nesimtit "

2 - Nu erai afk, e un semnu intrebari acolo pus la prima poza de ks

3 - Nu dau duel ca poate ma omori si pierd spotul

4 - Nu e vina mea ca stai afk

Daca erai baiat ok sti f bine ca nu te postam insa na.. tu esti BOSS ;))

Posted

gg

va bateti singuri in cap cu regulamentu "interval de 5 minute" care nici nu trebuie sa treaca toate

poti incepe preluarea la 00:00:59 si sa o termini la 00:04:01

Posted

:-/ slab esti tati :P Eram 100% sigur ca faci asa:))

Chiar daca printurile sunt facute aiurea nu conteaza . App ai x4 la ks :D

Tu te oferisi sa imi dai ceva sa retrag :)) nu iti zisai eu :P

Vacanta placuta

gg

va bateti singuri in cap cu regulamentu "interval de 5 minute" care nici nu trebuie sa treaca toate

poti incepe preluarea la 00:00:59 si sa o termini la 00:04:01

Ai dreptate :(

Posted

va rog sa nu luati in considerare printurile mele

le`am pus la nervi

F frumos din partea ta .

Data viitoare daca o sa mai faci ceva de genu ar fi bine sa lasi scrisu sa se vada cum tu te oferi sa imi dai set si stafuri sa retrag .

Dar plangerea ramane din pacate .

Posted

am zis sa facem pace eu las de la mn tu de la tine

tu nu ai vrut

puteai sa dai duel sa imi zici sa plec ,

nici macar nu ai vrut spotul, vrut sa ai ceva cu care sa ma santajezi de asta ma si postezi 4 zile mai tarziu

din cauza unora ca tine mai sunt doar 100 playeri pe sv

Posted

am zis sa facem pace eu las de la mn tu de la tine

tu nu ai vrut

puteai sa dai duel sa imi zici sa plec ,

nici macar nu ai vrut spotul, vrut sa ai ceva cu care sa ma santajezi de asta ma si postezi 4 zile mai tarziu

din cauza unora ca tine mai sunt doar 100 playeri pe sv

Te am postat dupa 4 zile ca mi ai dat pk pe spot si mi ai omorat si imp fara sa fac nimic.. Ti le cauti omule ce vrei ? Eu te iert si nu sti sa apreciezi .

@eu_new sunt nesimtit ca ce? ca il postez pe unu ca face ks ?

sunt nesimtit ca ma trezesc cu dueluri de la el de n ori ?

sunt nesimtit ca imi da pk aiurea ca ii e lui drag?

Posted

Preluarea nu e buna

Modalitate preluare spot:

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat.

Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea.

Mai cauta niste poze, vad ca nu sunt numerotate chiar una dupa alta

Posted

Preluarea nu e buna

Modalitate preluare spot:

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat.

Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea.

Mai cauta niste poze, vad ca nu sunt numerotate chiar una dupa alta

Sti ce mi se pare amuzant ca am si vorbit chestia asta. Da ai dreptate preluarea mea nu este ca chiar ok tindand cont ca nu am poza in minutu 4 al preluari

Aici as dori sa intervina Redeptation si Ija care mi au oferit ss acuma ceva timp dupa ce am fost preluat in acest mod si au conisderat ca am fost afk 5 minute.Si daca mai tin eu bine minte si din pacate chiar tin f bine stiu ca ai lasat si tu un replay la acel topic pe care l-am deschis la informati prin care imi spuneai acelasi lucru.(Cauta arhiva)

Am fost destul de iritat pe acesta treaba si intentionat am si facut preluarea in acest gen sa vad si eu daca sunt tratat la fel ca si ceilalti jucatori . Dupa supsele adminilor acestui serever am conisderat ca este corect si in acest mod .

Am gasit

http://www.linkmania...169&hl=preluare

Eu spre exemplu dintotdeauna am fost de parere ca o preluare per ansamblu trebuie sa dureze 5 minute, indiferent daca pe fiecare caracter in parte e posibil sa nu se intample asa. Adica, daca am 5 caractere pe spot preluarea ar fi buna daca de la prima intrebare adresata primului caracter si pana la poza cu f4 trec 5 minute regulamentare.

Mi se pare mai simplu. Preiei de fapt un spot de la un party de cele mai multe ori, nu de la 5 caractere diferite. Multi nu au fost de acord cu mine, asa ca au vrut ca fiecare caracter in parte sa fie intrebat conform modelului din regulament si pentru fiecare in parte sa se respecte succesiunea minutelor si pozelor. Si asa s-a incetatenit obiceiul, chiar daca e unul greoi.

Nu am putut accesa linkurile de mai sus pentru a vedea si pozele pe care le invocati. Dar din ce am inteles despre asta e vorba, adica despre o preluare inceputa corect, dar la care, pentru un caracter s-a intamplat sa se schimbe minutul smile.gif Probabil ca ija a apreciat ca cei de pe spot au avut ragaz suficient sa raspunda.

In fond, cred ca se omite esentialul, ceea ce conteaza intr-o preluare este sa demonstrati moderatorului ca cei de pe spot sunt afk. Daca faceti asta, restul detaliilor sunt mai putin importante.

Cat despre cauta niste poze nu cred ca mai sunt . O sa ma uit maine cand ajung de la pc cu care eram in acel moment sa verific. Revin cu un replay maine daca chiar mai e nevoie.

Insa presupun ca vrei sa vezi daca mai e vreo poza in alt minut .Raspunsul este negativ :P

Acuma sper ca iti dai seama de ce am zis aici :

1

Mod Preluare :

00:00 afk ?

00:0x afk ?

00:0y afk ?

00:0y+1 Poza cu F4 maxim pentru a se vedea toate cele trei intrebari.

Preluarea trebuie sa fie minim de 5 minute.

de ce asa?

Deoarce in plangeri se rezolva dupa acest model nu dupa cel mentionat in regulamentul actual.

Regula asta a suferit destule modificari, cred ca forma actuala este destul de buna

Ai zis un lucru , am atras atentia, am propus si alte reguli , nu ati luat in calcul acest lucru , Mai multe nu am eu ce face ati ales ca 3 seturi de intrebari (in minute dif) in 5 minute este corect atunci e corect si in acest caz.

Eu am luat ss atunci si toti (moderatori )ati zis ca este ok.

Posted

Ce ai citat mai sus din spusele mele nu se potriveste deloc cu situatia din plangerea asta. Eu vorbeam acolo de preluarea unui party intreg si imi exprimam o opinie personala. Opinia mea nu a intrunit majoritate, asa ca regula arata altfel decat am spus eu acolo.

In cazul tau nu vorbim de o preluare cu mai multe caractere, e vorba de preluarea unui singur char. Si eu nu sunt convins ca a fost afk toate cele 5 minute vazand pozele tale.

Ai intrebari la distanta de doua minute si f4 la 5 minute. Daca cel preluat a revenit (si de revenit a revenit, se vede in poze) in minutul 4 sau 5 (inainte de f4) e posibil sa nu fi vazut intrebarile tale. La fel de bine puteai pune toate intrebarile in primul minut, ca era cam acelasi lucru. De aceea am spus ca nu mi se pare corecta preluarea.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...