Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsubaki-Sanjuro

Speed Ingeras^BK

Recommended Posts

Posted

ce speed ma?am moriningu star erai in fata mea si am dat si teo prins ce spedd e asta ma :))? visezi:)) speed:)) va rog sa verificati prin log sau cum se poatek nam nik sunt curatva rog sa ma verificati dar nu am nik..ci doar skilu de la morining star

aa si cernefondata pe Biggles

Posted

ce speed ma?am moriningu star erai in fata mea si am dat si teo prins ce spedd e asta ma :))? visezi:)) speed:)) va rog sa verificati prin log sau cum se poatek nam nik sunt curatva rog sa ma verificati dar nu am nik..ci doar skilu de la morining star

aa si cernefondata pe Biggles

pai cum apari di neant si dai cu Falling slahs si apoi nu te vad k chior nu-s :)) treb sa fi langa mine sau pe mine k asta face skill de mornig star :> nu k tine o fata morgana ce esti :-?

Posted

hmm am trecut pe langa mine am mers dupa tine si am dat..o fi fost lag sau bug vizual..orikum chiar rog admini sa ma verifice log/sau cum se poate..si cer vanatoare.sau inducere in eruoare pt ca asta vrea sa faca dar nu ii iese pt ca nam nik

Posted

Scuzati de offtopic dar , asa ii dau si eu cu skill la cineva ....el face 2 pasi in fata si face print cu atack dupa ce nu ma mai vede :) Sa fim seriosi cu astfel de postari , va bateti joc de admini .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...