G3aN Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Numele meu în joc: zApaceL Numele EXACT celui pe care îl reclam: w0rseN Screenshot-uri: View post on imgur.com , View post on imgur.com Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Ii dadusem wanted pentru necooperare, na vrut sa se predea a fost ucis, dupa imi da /w si ma jigneste in prima poza se vede cum imi zice 'jet', etc. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Moses, Eric,Oliver Twist Martori: -
wOrSeN Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Si cu ce te-am jignit? Ca ti-am zis jet? =)) esti comic.Nu vad ce limbaj inadecvat am folosit.
Dima Dan Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 A mai fost un caz asemenator zilele trecute. Aia nu este jignire , jignirile de genul "nab , ratat " etc , la cops mai ales , daca te simti jignit ai in wanted list o sanctiune , nu e cazul sa vii pe forum. Nu primeste nimic. Caz inchis. :closed: