eNNduro. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dac? vrei s? ascul?i muzica ta preferat? in GTA San Andreas urmeaz? acest tutorial. PASUL 1 :Intr? in My Documents > GTA San Andreas User Files > User TracksCopiaz? ce melodii doresti in acel folder. De EX: [ Inna - 10 minuts ]Intr? in joc si alege radio-ul User Tracks Player. [ dati din rotita sa ajungeti la acest radio ] PASUL 2 : Odata ce ati facut pasul 1, trebuie sa intrati in SA:MP sau in GTA San Andreas pentru a configura setarile. Vom face urmatorii pasii: Dac? cumva in loc de muzica ta merge unul dintre posturile de radio, atunci intr? la Options > Audio >User Track Options> Scan User Tracks.Daca a?i scanat muzica a?a : Options > Audio >User Track Options> Scan User Tracks si merge unul dintre posturile de radio apasati F5 pentru a schimba melodia.
mertzannn Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Cred ca trebuia postat la tutoriale .. nu aici .. :-?? Oricum, felicitari pentru efort.
HerrBlackMaN Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 1. Nu aici se fac tutoriale 2. Cred ca oricine stie asta.
.Clark Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 1. Nu aici se fac tutoriale 2. Cred ca oricine stie asta. Daca oricine stie atunci dece nu ai postat tu? uite de exemplu eu nu stiam #Mersi de tutorial,chiar ma saturasem de radio-urile din joc.