RedForce Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Numele meu în joc: RedForce Numele EXACT celui pe care îl reclam: Negrea Screenshot-uri: , Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Din moment ce eu nu l-am jignit nu mi se pare normal ca el sa o faca. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther, Eric Martori: -
Negrea18 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Cel putin 5 playeri mi'au dat whisper si mi'au zis " Ai avut dreptate , pentru orice fac post vanatorii astia " . Motivul pentru care ti'am zis nu il spui ? Il spun eu am trecut pe la banca cu masina si l'am calcat apoi el se apuca si trage dupa mine pana imi bubuie masina . El imi pace post . OMG .
Dima Dan Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Esti cop, check wanted list -> jignire-> w2 . Nu consider ca era nevoie de post pentru limbaj , pentru acest lucru . Avand in vedere faptul ca negrea nu are antecedente. Caz inchis. :closed: