alex4fun Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 pe langa k mi`atzi banat Mg`ul pentru o nefondata aiurea.....si pe altzii nu i`atzi banat...am cerut explicatie la -ija- dc mgu` meu a primit nefondata si altzii nu pentru acelasi caz.....doar am uitat printu din Safe zone...am retras mi`am cerut scuze...si tot am luat nefondata !!!!!!! http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=450278 as vrea sa stiu dc nu mai e poza aici..si dc nu a luat nefondata ? ?? ??? ?? ??? ?? la intrebarea asta ija nu a raspuns....as vrea sa raspunda cineva ................. " MERSI "as cere sa mi se scoata ss macar pe BK .......si sa ne corectam greselile...
Odyzzeus Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Spune pentru ce caracter ceri reevaluare, pune un link la topicul de la plangeri unde a luat suspend si spune de ce crezi ca nu e corect. Mutat de la plangeri
alex4fun Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 pentru -=Sefu=- .."Pisata " nu mi se pare a fi o injuratura.... si era pe G ..nu la adresa GM....http://www.picz.ro/index.php?id=97cbbfa1b0c96ea3a9c9c366e6658ba7 poftim si link ....dc am ss pentru asta ?
Odyzzeus Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Nu scrie niciunde in regulament ca poti folosi limbaj murdar la adresa adminilor pe guild chat. In plus e treaba voastra ce vorbiti in guild, puteti tine pt voi ce e acolo, dar cand apare ceva de acest gen pe forum, nu poti evita un suspend. Suspendul e corect
alex4fun Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 ok am inteles.... dar cum putetzi considera asa cv injuratura... dak nu consideratzi injuratura... " cre**n ..i***t pr**t ..." .etc...????? tot nu vad pentru e ss ????????
Redemption Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 In cazul in care este facut public, limbajul nu este scuzabil si se sanctioneaza. Ce discutati voi in particular nu intereseaza pe nimeni, dar daca ajung pe forum printuri din joc cu astfel de exprimari asteptati-va la consecinte.
alex4fun Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 daaa asa e...dar nu e injuratura :( pacat...
Odyzzeus Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 E vorba de limbaj murdar, care folosit la adresa adminilor duce la suspend. Ai fost suspendat corect, ramane. Closed.