Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

it:s_SupernaturaL

pk la golden

Recommended Posts

Posted

Print cu bok , cu ks , nick in safe ...

Eu daca postam asa luam nefondata ,sper sa acordati nefondata ,avand in vedere cazierul meu de nefondata x6 , eu nu am fost iertat nici macar odata sper sa nu faceti diferente + ca mai a postat limbaj fara F4 ,la plangerea de mai jos.

Posted

Print cu bok , cu ks , nick in safe ...

Eu daca postam asa luam nefondata ,sper sa acordati nefondata ,avand in vedere cazierul meu de nefondata x6 , eu nu am fost iertat nici macar odata sper sa nu faceti diferente + ca mai a postat limbaj fara F4 ,la plangerea de mai jos.

tu macar sa taci ca esti cel mai mare nesuferit de pe tot serveru :) .. imi pare rau pentru tine .

cred ca nu sunt singurul de pe server care sa se fi saturat de tine ..

daca de ceva .. oick :) merci pentru nefondata :geek:

Posted

Pk la golden ,dar unde e goldenul , la invazii nu se vine cu party .pt pk la golden trebuie asa : Print cu Golden , Print PK ,Print Safe . Esti pe dinafara cu totul , cat despre nesuferit ,... este strict parerea ta ,daca vrei sa te cred ca un protest Anti T-H-C si daca aduni max.10 oameni , dau delete la T-H-C .O seara buna .

Posted

inteligenta miscare [RETRAG] dar nu ca nu teas intelege si io am luat pk pt un amarat de bok dar asta e astia sunt oameni ce joaca..... o seara placuta

Posted

Si eu am spus [RETRAG] dar e prea tarziu , daca eram eu in locul tau nu scapam ,astept decizia ,sunt foarte curios .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...