cfv1000 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Q: ce e mica verde si daca apesi pe un buton se face rosie? A: o broasca intr-un mixer ==================================================================================== Ce e mic,negru si bate cu pumnul in geam R:un copil african in cuptorul cu microunde ==================================================================================== -Copii, pentru ca ati fost asa de cuminti, azi o sa va duc la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri. ==================================================================================== - Ce intra pe o ureche si iese pe cealalta si ramane si in cap? - Tarnacopul !!!! ==================================================================================== Ce e galben si merge pe sub pamant? Un vietnamez care cauta o bomba. Ce e galben si zboara? Un vietnamez care a gasit-o
timeea@ Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hers8ugH3nw auzooooooooo
cfv1000 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Pe strada trecea un cortegiu funerar. Un pieton constata cu uimire ca sicriul era tinut invers. Asa ca il intreaba pe un om din apropiere cine e cel mort. Omul ii raspunde ca e soacra lui. -Dar de ce nu tineti normal sicriul? -Pai,daca o intoarcem pe spate, incepe sa sforaie. Aceeasi povete; un cortegiu funerar trecea pe strada.Un trecator intreaba o blonda cine a murit. Blonda: -Pai cred ca cel din sicriu... ce are doua picioare si sangereaza? jumatate de caine In Africa de Sud, daca gasesc politistii o balta de sange pe autostrada, cum isi dau seama daca a fost un negru sau un caine? Daca sunt urme de frana atunci a fost caine.
cfv1000 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 sor'mea: cine joaca? eu: serbia cu ghana. .... sor'mea: tati, cine joaca?? tati: serbia cu ghana. .... sor'mea:tatiiii, ce meci e asta???? tati: nu te-ai saturat sa fii copilul prost al familiei? -- Asta e luata de pe BASH --
DaEuDL Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Buna dimineatza tuturor linkmaniacilor...astazi este o zii deosebita pentru ca este o zi de nastere a unui prieten de-al nostru.. La Multi Ani ...
tikycris Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 LMA sara si din partea mea tot ce iti doresti in viata si numai bine ms MIhai ca mi-aia dus aminte si mie :D
cfv1000 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Merge un barbat cu un pistol intr-un club si incepe sa strige : – Cine s-a culcat cu nevasta-mea? Nu zice nimeni nimic. Barbatul mai striga o data: – Cine s-a culcat cu nevasta-mea?! Incepe unul sa rada. – Ce e asa amuzant? – Nu ai destule gloante…
timeea@ Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 va poopa iubibila si va doreste o seara frumoasa si plina de iubire!!!!!!!!!!!
DaEuDL Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Buna dimineatza ...O noua zii acelasi prieten
tikycris Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 cam pustiu pe aici nu prea mai posteaza lumea;) dar revenimmmm:D noaptea buna all si un martisor alaturi de o urare de bine tuturor femeilor
cfv1000 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 La multi ani de 1 Martie tuturor.. Primavara fericita
timeea@ Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 cu ocazia de 1 martie doresc o primavara frumoasa tuturor femeilor si fetelor special lu Iulia poopici de la iubibila!!!
tikycris Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Sa fiti iubite fetelor si un buchetel de ghiocei alaturi de un pupic dulce si de la mine.
DaEuDL Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 IUBITELE MELE,DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR, VA DORESC O ZI FERICITA CA A UNUI GHIOCEL INTR-O ZI CU SOARE...IAR DE LA MINE UN MARTISOR VIRTUAL SI MULTI PUPICI + MULTUMIRILE MELE PT CA ATI FOST LANGA NOI SI NE-ATI FERICIT
tikycris Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ai dreptate mihai si pui niste poze superbe. Pacat ca nu le vede si iulia ca sigur s-ar bucura dar sunt sigur ca o sa se uite pana la urma.