PureSoul Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Se dedica aceasta melodie din partea lui Mihai pentru Ana, fara numaaar. :))
PureSoul Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Daca din melodia aia reiese iubirea, atunci da . :)) Fara flori, fara poezii Fara vrajeala pe care o stii Fara mesaje romantice Vreau sa te vad goala, dezbraca-te Se vede clar ca ai mai facut Asa ceva si ca ti-a placut Pentru tine conteaza mult Sa stii cat de bine pot sa te… =))
DaEuDL Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Sall spook sa incercam sa ne cunoastem.. sau daca ai alt caracter pe care as putea sa il stiu deja ..ar fii mai simplu. dar dedicatia aia daca reprezinta ce e in mintea ta sunt dezamagit un pik decat daca nu a fost decat o gluma..
AngeL Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Daca din melodia aia reiese iubirea, atunci da . :)) Fara flori, fara poezii Fara vrajeala pe care o stii Fara mesaje romantice Vreau sa te vad goala, dezbraca-te Se vede clar ca ai mai facut Asa ceva si ca ti-a placut Pentru tine conteaza mult Sa stii cat de bine pot sa te… =)) Eu ma refeream la acest quote: TE postez...esti pupibila si iubibila ... Gravv si nu ai circumstantze atenuante Eu am chef de chef nu o luati in nume de rau va rog Nu la melodia ta. :)
tikycris Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 glumeste si el ne cunoastem de mult eu cu spook:) Chef de chefffff:P sis a nu uitam de noroc.
DaEuDL Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Ok Cristi daca e de al tau e si de al meu :beer:
DaEuDL Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 NU VA MAI ZIC DECAT NB PE FORUM CA POATE SPUN PROSTII ...
tikycris Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Tocmai acum mihai cand a inceput sa m-i se deschida apetitul la bere:)
iullia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 doamneeeee ce de galagie pe aici:)) :kiss: all
PureSoul Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 De talie mondialaaaaaaaaaa # Huhaaaaa, v-am luat pagina. :))
oldGard Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bafta baieti cu guilda. E bine daca sunteti uniti :P sa nu va pierdeti pe parcurs ;)) Ally Mojitos format din oldGard Mojitos si Team[a] va astepta sa veniti in ally daca doriti :P (pm me)
AngeL Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bafta baieti cu guilda. E bine daca sunteti uniti :P sa nu va pierdeti pe parcurs ;)) Ally Mojitos format din oldGard Mojitos si Team[a] va astepta sa veniti in ally daca doriti :P (pm me) In ce an doresti? ;;)