Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DaEuDL

Druzi YA (un nou guild din oameni vechi)

Recommended Posts

Posted

Nu mai joc stati linistiti nu va mai stresati ca faceti ulcer=))) traitiva viata in real nu pe linkmania.Fericire in real.

Ce ai patit Sara?

#Buna dimineata.

Guest spooKeey
Posted

Doamna/Domnisoara Angel, scuzati-ma ca va intreb, dar de ce ati inchis anumite topicuri fara un motiv intemeiat ? Discutiile purtate acolo nu aveau rolul de a scandaliza pe cineva, ci aveau o tenta informativa cu obiective istorice ale patriei noastre. Te rog, daca tot moderezi, modereaza cu putin mai mult cap. Am sa te rog, bineinteles daca poti, sa redeschizi topicurile inchise(asta presupunand ca stii deja despre ce topicuri este vorba).

Posted

Te rog frumos, aici sunt un simplu user care isi saluta amicii. :)

Dar am sa iti raspund. Consider ca fiecare dintre noi si-a spus parerea in topicul la care faci referire, si mai consider ca anumiti useri faceau posturi la +1. pe langa aceste aspecte, tema topicului a luat o directie gresita. Si decat sa dau warnuri pe banda rulanta, am considerat de cuviinta sa inchid topicul.

Te rog frumos ca pe viitor sa imi dai PM cand ai vreo nelamurire, cum am spus mai sus, aici sunt doar un simplu user care isi saluta amicii si atat.

Guest spooKeey
Posted

Stai linistita, nu este nicio problema. :)

Guest spooKeey
Posted

Tzuk iubibila :">

Ce faceti beiiiiii frati iepui xD

Ana, sper ca nu te-ai suparat pe mine pt ca nu ai de ce. :D

Posted

Buna seara,

Pentru cei cu 0 warn si o vechime de 1 an, avem "Vata de zahar si acadele pe bat". MT-uri si respectiv schimbarea numelui contului. Check Here:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...