AngeL Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Sunt cam satul de atata agitatie intram si o sa mai intru aici pentru liniste si relaxare dar intelegeti fratilor ca nu aveti pentru ce sa va certati pe fiecare zi.. Am inteles de la inceput motivele Anei pt care a renuntzat am si explicat atunci ca pentru fiecare intervine un moment de saturatie in care iti zici"Pentru ce imi complic eu viatza?" Am condamnat-o un pik ca a renuntzat usor apoi mi-am dat seama ca e cu mult inaintea mea pe server. Nu am mintit cu nimic cand am zis ca sunteti deosebiti fiecare aveti calitatile voastre pe care le apreciez, aveti si defecte si eu am ,sunt normale. Ce nu inteleg eu este ca unii nu pot trece cu vederea defectele altora ..daca ati face asta s-ar evita multe discutii inutile. Daca viatza voastra este aiurea faceti-o pe a altora mai buna si veti fii mai fericiti! Trebuie sa stim cand si cum sa ne oprim. :) Buna seara :kiss: :give_rose: :give_rose: :lips: :wub: Eu tot aici sunt asa ca nu fiti tristi, chiar daca nu mai joc, tot amici ramanem. :D :give_rose:
tikycris Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ana numai esti :( esti pe jocul unde il joci acum fara noi :((
timeea@ Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C9PKMvBX92E hai cu shotaaaaaaaaaaaaaa sus picioruuuuu wep@@@@@@@@@@@
DaEuDL Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Noapte buna all... maine nu voi fii pt ca sunt de serv o sa vorbim pe seara
AngeL Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ana numai esti :( esti pe jocul unde il joci acum fara noi :(( Cum nu sunt? Uite-ma aici. :D Sa:mp joc afk. Deci nu sunt nici acolo. Nu ma implic foarte mult in jocuri, le-am jucat sau le joc de amuzament si pentru amici. Amicii trebuie sa-mi inteleaga deciziile, nu sa le judece. Daca am facut o promisiune cuiva ca nu joc MU, intentionez sa-mi respect promisiunea. Consider ca la un momendat s-a ajuns foarte departe, de aceea prefer sa ma rezum si sa postez aici. Va rog NU mai insistati sa revin, n-are rost. Poate pe viitorul DB, cine stie... In conditiile de fata, pe acest DB. NU mai pot juca. V-am pupat :kiss:
Guest spooKeey Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 tzuk iubibilo :D misca misca din buric }{
Guest Sara Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Nu mai joc stati linistiti nu va mai stresati ca faceti ulcer=))) traitiva viata in real nu pe linkmania.Fericire in real.
iullia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 buna seara}{}{. frumoase imagini miha gg :-*