Guest spooKeey Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tzuk iubibila :* nb lume... incerc sa ma culc si eu dupa un soc suferit....:)
DaEuDL Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Sunt cam satul de atata agitatie intram si o sa mai intru aici pentru liniste si relaxare dar intelegeti fratilor ca nu aveti pentru ce sa va certati pe fiecare zi.. Am inteles de la inceput motivele Anei pt care a renuntzat am si explicat atunci ca pentru fiecare intervine un moment de saturatie in care iti zici"Pentru ce imi complic eu viatza?" Am condamnat-o un pik ca a renuntzat usor apoi mi-am dat seama ca e cu mult inaintea mea pe server. Nu am mintit cu nimic cand am zis ca sunteti deosebiti fiecare aveti calitatile voastre pe care le apreciez, aveti si defecte si eu am ,sunt normale. Ce nu inteleg eu este ca unii nu pot trece cu vederea defectele altora ..daca ati face asta s-ar evita multe discutii inutile. Daca viatza voastra este aiurea faceti-o pe a altora mai buna si veti fii mai fericiti!
Hahol Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 poate explicati ceva pe jok, innainte sa faceti asa rezumate aici? :(
DaEuDL Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ca sa fac un rezumat..hai sa ramanem la fel de uniti ca pana acum...
DaEuDL Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Buna timy buna Iulia va :lips: iubibilelor
timeea@ Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 haiii DRUZIYA sa aratam la toti cine suntem si cat suntem de uniti:P
timeea@ Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AzUtuNbD0XY care vine cu mine la un dans?