timeea@ Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 spook te tai ne-ai furat pagina mihai,alex,cristi va tzukkkk sa nu uitam de ionut:P
DaEuDL Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 ROMANTISM :wedding: :lovekiss: :lips: UMANITATE :> :tiphat: :bounce: :phone: :crazy: ZBURDALNICA :fpc: IUBIBILA :kiss: :air_kiss: :heart: :drinks: :slap: :friends: YOU AND YOUR FRIENDS ALWAYS Pentru ca multi cred ca suntem o guilda neserioasa pt ca nu avem unREGULAMENT si Conditii de inscriere.. impulsionat de guild master Lord (MY LORD A ZIS CA MA DEMITE DIN FUNCTIE DACA NU O FAC) dupa ce m-am consultat cu avocatii dl Victor Ponta iata avem urmatoarele... CONDITII OBLIGATORII PENTRU A FII ACCEPTATI IN GUILD 1-Adeverintza tip de la primarie ca ati platit impozitele 2-Cazier judiciar 3-Fotocopii clare ale cardului fatza verso ( codul pin alaturat asigura acces instant) 4- 2 copii la 4 examene trecute cu nota sub 5 5- O fotografie 2/3 pixeli 6- Cerere tip aprobata de parinti si de partenerul de viata 7- O gaina neagra pentru ceremonia de initiere REGULAMENT IN GUILD 1 -Toti membrii guildului sunt egali 2 -Daca intr-un party un membru pica din solidaritate lasati spotul liber 3 -Oricare membru guild va cotiza din proprie initiativa cat vrea dar nu mai putin de 30 bless pe zi(pentru binele comunitatii) 4 -Nu va adresati membrilor guild cu nik sau nume real fiecare va avea un cod secret pe care il gasiti pe Google AL MEU ESTE 007 (ca imi place James Bond )dar nu mai ziceti codul la nimeni 5 -Lasati numarul de tel al vecinilor sa va contactam daca nu sunteti in fatza PC. Posted Image
timeea@ Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 neatzaaaaaaa lumeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! TREZIREAAAAAAAAAA JOS DIN PAT CU VOI:)))))))
DaEuDL Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 TIMY E CAM DE DIMINEATZA DAR.. FIE ..BUNA DIMINEATA
timeea@ Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 feteleeeeeee la buricealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
PureSoul Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Haide sus pe mese fara sa ne peseee FAcem galagie, lumea sa ne stieeee
Hahol Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Va spun un lucru strict secret M-am abonat la internet In prima zi de stat pe chat 9 gagici am agatat Si le-am chemat la 7 fix La barul din cartierul X Cand le-am zarit pe toate 9 Doamne, parc-am intrat la ZOO Prima-i bruneta cu par drept Pe maini, pe fatza si pe piept Si m-a privit zimbind usor Trantita intr-un carucior A doua insa m-a uimit Cu nasul ei cel ascutit Putea sa taie castraveti Dintr-un judetz in alt judetz A treia mi-a rinjit cuminte Cu gura fara nici un dinte C-un jet de stropi s-a prezentat : ”Salut, sunt Silvia Scarlat” A patra tipa cred c-avea Vreo 4 tone si ceva Din fusta-i stramta de nailon Faceai trei huse la camion Pe-a cincea n-o vedeam de loc Doua grisine-n virf c-un smoc Spre mine cand s-a indreptat De la efort a lesinat A sasea-i buna, ma incita Insa de-a saptea e lipita Vai ce mirifice fapturi Trei maini, un ochi si doua guri A opta arata beton Proptita-n carja si-n baston La 83 de ani si-un pic Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic A noua tipa, dragii mei, Te dizolvai in ochii ei ”Eu sunt Marina” mi-a soptit O noapte-ntreaga ne-am iubit :))
PureSoul Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Stai putin sa te ridic Mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;;)
timeea@ Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 misca misca din buric,.......stai sa te ridic un pic haideeee spoookk alexxxx la buricealaaaaa
Hahol Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 trenule masina mica, unde-l duci pe ionika, marioara lui nenica mai mai))))))))
timeea@ Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 pt toti baietiiiiiiiiiiiiiiiii fara numarrrrrrr