[kimmy] Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ' timestamp='1351863966' post='6580024'] Multumesc iulia }{}{}{ kimiliciiiii }{ ce faaaci :* stau:P u cf}{
DaEuDL Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Eu nu pot interveni in preferintele nimanui decat cu un sfat: Cu fiecare zii viata trece... daca pierzi timpul este in defavoarea ta... va venii ziua in care o sa zici (cum dealtfel cred ca deja s-a imtamplat) DACA AS FII FACUT ALTFEL...
Guest Sara Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Buna seara :lips: :lips: :lips: :lips: :lips:
DaEuDL Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Nimeni nu mai zice nik? STIUUU... A TRECUT DAR... VINE CRACIUNUL STITI DIFERENTTZA INTRE UN OPTIMIST SI UN PESIMIST? Va zic eu OPTIMISTUL zice maine este Duminica... Pesimistul spune poimaine este luni.... Buna Sara...Iti multumesc frumos ca esti alaturi de noi... un pupic de la mine }{
timeea@ Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 afk-istiiiii trezireaaaaaaaa vrem actiune si suspans :)) :tongue: :nanana:
DaEuDL Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Multumesc tuturor care incercati sa faceti ceva ca viata asta sa fie.... nu perfecta ( ca nu exista) nu acceptabila ( pt ca este o viata de animal) dar zilnic cu o idee buna un gand frumos...puteti face viata altora frumoasa Timeea mi-a placut videoul il stiam ai un like si un }{
DaEuDL Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Intr-un avion, o tipa stranuta dupa care ia o batista si se sterge.....intre picioare. Mai stranuta o data si din nou se sterge intre picioare. A treia oara face la fel, la care un domn oripilat de langa ea o intreba: - Don'soara, nu va suparati dar de ce va stergeti intre picioare dupa ce stranutati?! - Stiti, domnule, sufar de o boala... de cate ori stranut am orgasm. - Uau!! Dumnezeule, dar nu am mai auzit asa ceva... Si ce luati pentru asta? - Piper.
iullia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 :-* sincer va spun cu mana pe inima ca nu am vizitat asa des forum-ul in cei 9 ani de link asa cum imi face placere sa o fac acum :lips: :lips:.nb all
AngeL Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Buna dimineata. Ce mai faceti? :kiss: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vVIuP4W22yc
timeea@ Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 SUNT IUBIBILA SUNT IUBIBILA!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :)) :)) :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips: :lips:
timeea@ Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 neatza si tie mihaiii azi vrem o zi activa rau :SA INTELES?!!!! :)) :boobs: :boobs:ASTA E PT MIHAI SPECIAL :tongue: :tongue: :tongue:
DaEuDL Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 DA .. TIMY DAR DIN PACATE EU SUNT FF OCUPAT AZI DUPA AMIAZA IAR MAINE SUNT DE SERVICI O SA INTRU PE LA 23 AZI SI MAINE DUPA 20 V-am luat pagina fara sa vreau . DISTRACTIE :rofl: ROMANTISM :wedding: :lovekiss: :lips: UMANITATE :) :> :tiphat: :bounce: :phone: :crazy: ZBURDALNICA :fpc: IUBIBILA :kiss: :air_kiss: :heart: :drinks: :slap: :friends: YOU AND YOUR FRIENDS ALWAYS Pentru ca multi cred ca suntem o guilda neserioasa pt ca nu avem unREGULAMENT si Conditii de inscriere.. impulsionat de guild master Lord (MY LORD A ZIS CA MA DEMITE DIN FUNCTIE DACA NU O FAC) dupa ce m-am consultat cu avocatii dl Victor Ponta iata avem urmatoarele... CONDITII OBLIGATORII PENTRU A FII ACCEPTATI IN GUILD 1-Adeverintza tip de la primarie ca ati platit impozitele 2-Cazier judiciar 3-Fotocopii clare ale cardului fatza verso ( codul pin alaturat asigura acces instant) 4- 2 copii la 4 examene trecute cu nota sub 5 5- O fotografie 2/3 pixeli 6- Cerere tip aprobata de parinti si de partenerul de viata 7- O gaina neagra pentru ceremonia de initiere REGULAMENT IN GUILD 1 -Toti membrii guildului sunt egali 2 -Daca intr-un party un membru pica din solidaritate lasati spotul liber 3 -Oricare membru guild va cotiza din proprie initiativa cat vrea dar nu mai putin de 30 bless pe zi(pentru binele comunitatii) 4 -Nu va adresati membrilor guild cu nik sau nume real fiecare va avea un cod secret pe care il gasiti pe Google AL MEU ESTE 007 (ca imi place James Bond )dar nu mai ziceti codul la nimeni 5 -Lasati numarul de tel al vecinilor sa va contactam daca nu sunteti in fatza PC. http://s7.postimage....j9tlft/text.gif
Hahol Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 bre da ana scrie la hentai da aici nu are de gand sa scrie ce o fugaresc)))))))