alinwow Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Numele meu în joc: AliNwOw Numele EXACT celui pe care îl reclam: Xipri Screenshot-uri: View post on imgur.com ; View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la eventul organizat de Bytza shotgun 1 vs 1 , iar acest individ ma omoara! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Outlook , Bytza si multi altii! P.S Acolo unde scriee kill am vrut sa scriuu kill la event dar nu am mai apucat.! Sa nu se inteleaga ca am vrut eu sa ma omoare!
Xipri Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 da te-am omorat pentru ca tot ai tras in mine.cum imi faceam hpu iar trageai
Dima Dan Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Adminul care a supravegheat evenimentul ? Sau gm-ul , il rog sa posteze aici , ca a anuntat ca nu este voie cu asemenea atacuri .
alinwow Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Defapt Xiprii daca esti barbat si recunosti : tu ai tras primul un glont , iar eu ti-am raspuns tot cu glont , dupa care m-ai omorat.
Bytza Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Eventul a fost organizat de mine,da intradevar la omorat pe alinwow.Nu am vrut sa continue scandalul asa ca l-am pus pe alinwow sa revina si Xipri sa calmat,insa in mod neregulamentar ia dat lama,alinwow a tras ca sa-i scoata spawn hp-ul .
Xipri Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 spawn hp-ul se scoate de 2 ori? imi accept pedeapsa.