tamudo Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 CUM SCAP SI EU DE LATENTA FFF MARE IN CS. Care ajunge pe la 1500. Si inca ceva am primit ban pe servarul Craiova, de ce nu stiu. Pentru ca am intrebat cum scap si eu de latenta aia mare? Sau administratorii isi fac de cap?Ora la care am luat ban este: 2:40; ziua 6-12-1004; linkmaniaCraiova; Astept eventuale lamuriri. Multumesc anticipat.
erty Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Verifica ca XP`u sa nu faca AutoUpdate sa nu ai ceva virusi care sa faca trafic Si incearca dupa aia la intri in CS Daca tot ai lagg, suna la support din orasul tau.
rhadoo824 Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Baa frate, nu shtiam ca exista counter strike inca din anul 1004 :D
Guest rraptor Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Baa frate, nu shtiam ca exista counter strike inca din anul 1004 :D :D :P -Oooh,ba da...Cavalerii teutoni cand se razboiau se puneau in fata calculatorului si-i dadeau bataie..Se intrecau in cruci..nu in fragg-uri...but wait there's more...Tu de ce crezi ca a avut loc schisma de la 1051???..heeeh??..it' spui tot yo..s-au certat in privinta echipelor si asa s-au impartit in doua grupe..ortodocsi si catolici. :lol: :lol:
M1nDH4cK Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 [offtopic] Marea Schisma a fost in 1054. [/offtopic]
alex Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 tamudo problema este de la tine serverele avand banda destula ... anyway ... vezi sa nu ai vre-o aplicatie care consuma banda deschisa ... daca nici asta nu este poti incerca sa dai un telefon la serviciul tehnic din orasul tau.
tamudo Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Va multumesc pentru raspunsuri. Sa rezolvat, cred ca Ad-Watch monitor, era vinovat:))