akuma_mg Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 cum sa imi dai mie nefondata ?? am si precizat ca nu am apucat sa fac print cand mi-a dat pk .... verifica logo si ai sa vezi ca nu am plecat din kalima http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=451309 nu imi lipseste niciun print !!! am poza cu spotul , poza cu pk am si specificat ca nu am apucat sa o fac am facut-o in devias se vede clar numele !!!
Redemption Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Model Reclamatie PK pe spot. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk. 3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului. Suspendul a fost acordat corect si ramane. Te rog sa recitesti regulamentul si ghidul de postare inainte de a mai intocmi o plangere.