Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cfv1000

KS spot -=Tiby=-

Recommended Posts

Posted

esti implicat? A fost chemat la party in conditia in care cedam tarkul dupa ce dadeam rr. Mai aveam cateva bare. Drakedog era cu mine in pt. Si-a chemat holder, i-a luat in pt., si dai KS la nesimtire. PM era un tert caracter, si era loc si pentru ei. Tot ce avea de facut era sa intre in pt si cand dadeam rr, ieseam eu, fara treaba cu ei. Dar asa se procedeaza pe server. Nesimtirea e la ea acasa. Imi pare rau doar ca Tiby si storm sunt pedepsiti pentru ca drakedog e nesimtit.

Posted

Te-am asteptat cu totii o gramada sa faci barele alea. Am crezut sigur ca ai dat rr si ca ai lasat afk. Pentru jumate de bara a trebuit sa postezi asta. Ar fi frumos daca ai retrage. Sau vrei sa te i-a lumea de rau pe srv?

Posted

esti implicat? A fost chemat la party in conditia in care cedam tarkul dupa ce dadeam rr. Mai aveam cateva bare. Drakedog era cu mine in pt. Si-a chemat holder, i-a luat in pt., si dai KS la nesimtire. PM era un tert caracter, si era loc si pentru ei. Tot ce avea de facut era sa intre in pt si cand dadeam rr, ieseam eu, fara treaba cu ei. Dar asa se procedeaza pe server. Nesimtirea e la ea acasa. Imi pare rau doar ca Tiby si storm sunt pedepsiti pentru ca drakedog e nesimtit.

Si tu te-ai decis sa-l postezi pe Tiby pentru ce?Ca a gresit Drakedog?Tiby sta mai mult afk cand joaca,a gasit party si a trecut afk,oricum astia sunteti playerii,degeaba vorbesti de nesimtire pe server cand tu faci astfel de plangeri,dupa ce ca am ramas noi vai mama noastra putini pe server,mai postati si tampenii din astea.

PS: Daca nu gaseste pozele cu -=Tiby=- cand ataca,asteptam nefondata.

Posted

f8687c212981315.jpg

asta e una in care se vede ca ataca. Am observat abea acum. Urmeaza cel putin inca una la intervalul impus de regulament cand ajung acasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...