Gyx Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Numele meu în joc: Gyx Numele EXACT celui pe care îl reclam: klaw92 Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Spawn kill Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo ; Maryus ; Extrem ; Mihnea Martori: ozoN.
Guest ozoN. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ca sa numai fac alt topic si la indemnarea lui Maryus postez si eu 3 poze aici.Tot nu s-a potolit pana nu l-am chemat pe Maryus si l-a prins in actiune.
klaw92 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Am tras dp acoperis pe voi era spawn? nu! Asa ca mai lasati vrajeala asta si invatati sa jucati samp si mai lasati plangerile ca nu aveti 2 ani. Bft!
Dima Dan Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Din cate observ din poze erati in strada, spawnu-l este in jurul cladirlor , acoperisul acela cu heli in spate unde sunt "magazine" etc. Vad ca il si provocai te duceai in sosea la el sa traga in tine ,daca aplicati intr-un gang aplicati sa faceti ceva nu sa va duceti in fata rivalilor fara arme si sa asteptati sa va omoare de dragul de a posta la plangeri . Sa fim seriosi , nu aveti mats de arme? dar zeci de miloane aveti . Caz inchis , nu primeste nimic.