Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Iosadi

Cer reevaluare

Recommended Posts

Guest CasualBK
Posted

http://www.picz.ro/s...dfa6be5240ffc58 CasualBK

http://www.picz.ro/s...90026472407552f Pars1vU

baietzi au fost provocati , au adresat injuri persoanei din guild pe guild chat exact pentru a nu deranja alte persoane si ai spune li Paul ce au de zic. Nu am injurat pepost (cum fac alti) deci nu considera ca merita 5 si 10 zile ss :dontknow:

Plus de asta nu sunt printurile facute cu F4 cum scrie in regulament , mai ales ca la CasualBK se vede CLAR ca am fost PROVOCAT . Dar m-am obisnuit cu deciziile lu` oick :error:

Guest CasualBK
Posted

Model Reclamatie insulte:

Pentru insulte:

Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F4 pe tot ecranul.

Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

Model Reclamatie injuraturi/limbaj vulgar:

Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat/global/guild pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate.

Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate.

Injuraturile, limbajul vulgar NU pot fi provocate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

Este obligatorie poza cu F4 pe tot ecranul in cazul injuriilor prescurtate.

SUSPENDUL MEU TOT ESTE ACTIV IAR ALA JOACA FARA NICI O PROBLEMA ,NUA VEM UN MODERATOR CARE SA STIE REGULAMENNTUL SI SA REZOLVE ODATA ACEASTA REEVALUARE ? Level-ul ,bok-uri ,mi le dati inapoi sau ce facem ,cum procedam ?

CasualBK a luat ss aiurea ,sper sa ii dati nefondata lu` paulbzt pt ca am stat aiurea in suspend ,iar Pars1vU fiind la prima abatere este cam exagerat 10 zile .

Posted

1. Initiatorul topicului, 5 zile suspend (nu se accepta avocati).

2. Pars1vU a fost postat pentru "Limbaj". Suspendul pentru el ramane in picioare:

"2. Limbaj

Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile

- Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile

- Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile

Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate.

Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate.

Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul.

Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.

3. CasualBK, suspend revocat (nu exista poza cu F4 ridicat). Daca exista si poza cu F4, o astept pe "pm".

Inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...