Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alexutza01

favoritisme part2 !

Recommended Posts

Posted

Cum e posibil ma asa ceva ?! Asa de rau s`a ajuns pe svr asta? Ne bazam pe cunostinte si pe prietenii cand e vorba de dreptate ?

Sau mai nou aici in joc nu se mai aplica nici un regulament si se da suspenduri asa cum le convine la fiecare admin .

Exemplu "Koox zice :Alexutza e prietena cu mine in real deci nu ii dau ss .. schimbam umpic regulametul in privinta ei sau ne facem ca uitam de topicul facut contra ei cu o gramada de dovezi "

Dar ce sa facem traim in Romania si lucrurile de genul acesta nu stiu de ce ar trebui sa ne mire sau sa ne indigne .

Sa va fie rusine ca sunteti niste nesimtiti (poate nu toti) si va place maxim sa faceti playeri de pe svr acesta sa se urasca intre ei !

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Cum e posibil ma asa ceva ?! Asa de rau s`a ajuns pe svr asta? Ne bazam pe cunostinte si pe prietenii cand e vorba de dreptate ?

Sau mai nou aici in joc nu se mai aplica nici un regulament si se da suspenduri asa cum le convine la fiecare admin .

Exemplu "Koox zice :Alexutza e prietena cu mine in real deci nu ii dau ss .. schimbam umpic regulametul in privinta ei sau ne facem ca uitam de topicul facut contra ei cu o gramada de dovezi "

Dar ce sa facem traim in Romania si lucrurile de genul acesta nu stiu de ce ar trebui sa ne mire sau sa ne indigne .

Sa va fie rusine ca sunteti niste nesimtiti (poate nu toti) si va place maxim sa faceti playeri de pe svr acesta sa se urasca intre ei !

like i said , i see mad people here :)))

Posted

dute si te impusca.

auzi favoritisme? nu ti ar fi rusine sa vb? 2 saptamani ati luat cs ul cu programele lui klax.

se vede in 6 video cum se ia d.c la klax....

Posted

@ shootervl

sa te duci dracu de copil retardat. daca noi am luat cu programe voi cu ce pula mea a`ti luat ?! va ajutat Sfantul Duh ?!

si btw nu imi e rusine sa vorbesc de fapt sa scriu pt ca stiu ca nu aberez !

Daca aici sunt 6 video in cazul lui Dark si a lui Junior ce sa mai zicem ?!

@Koox

nu ma refeream in special la tine am dat un exemplu .

Dar asa informativ pana nu`mi vei da ss spune`mi cum se poate ca un topic de aceeasi natura sa fie deschis timp de 3 luni fara a da un verdict si acel topic sa contina o gramada de dovezi, iar acesta deschis de 2 ore sa aiba un verdict asa de repede ? Ti se pare normal ?!

Posted

@ shootervl

sa te duci dracu de copil retardat. daca noi am luat cu programe voi cu ce pula mea a`ti luat ?! va ajutat Sfantul Duh ?!

si btw nu imi e rusine sa vorbesc de fapt sa scriu pt ca stiu ca nu aberez !

Daca aici sunt 6 video in cazul lui Dark si a lui Junior ce sa mai zicem ?!

@Koox

Dar asa informativ pana nu`mi vei da ss spune`mi cum se poate ca un topic de aceeasi natura sa fie deschis timp de 3 luni fara a da un verdict si acel topic sa contina o gramada de dovezi, iar acesta deschis de 2 ore sa aiba un verdict asa de repede ? Ti se pare normal ?!

copilo vezi ca nu esti cu alex aici ca iti dau 2 de iti inghiti mucii.

am ramas noi cu camera goala la cs si am inregistrat fara stres? am dat noi d.c? am omorat 10bk full cu 1 skil de arma? hai fugi la nani ca deja delirezi ca nu o sa mai aveti cf la cs ul urmator

Posted

bai asta mare smecher nu stiu cui ii sar mucii dintre noi doi !

vezi`ti te rog de ograda ta ca`ti bate porumbul in geam si lasa bagarile de seama cu mine .

du`te u si dormi sau culca`te daca ai cu cine . nb

Posted

vezi`ti te rog de ograda ta ca`ti bate porumbul in geam si lasa bagarile de seama cu mine .

sweety , no mad oqe?

Posted

@Koox

Posted

Cine vorbea,admin`ul model :))

Uita`te in filmuletul lui Ferry sa vezi la sfarsit cum da Junior un ts si pica 5 de langa el :))

Posted

nu imi duce u mie grija ca am cu cn sa ma culc.

vezi cum vb ca te bate invidia peste gura

Posted

@Rudy

bai u te uiti la alte filmulete ?! nu la alea care le vedem si noi ?

chill out sweety , dont be mad xD

Posted

Tot voi vad ca aveti gura mare si e amuzant. Tot asa baieti, tot asa. #-o

Posted

zau ? ma sa stii ca sunt foarte invidiosa .. dar sigur nu pe tine :)

Posted

@Rudy

bai u te uiti la alte filmulete ?! nu la alea care le vedem si noi ?

ti am zis...am sa ii zic lu alex sa iti faca cadou de craciun niste borcane de ochelari sa vezi mai bn

esti patetica fetit o...baga ti mintile in cap si foloseste ti neuronul ala care inca nu a putrezit :beer:

Posted

zau ? ma sa stii ca sunt foarte invidiosa .. dar sigur nu pe tine :)

pe mine ^_^

Posted

@ CeausescuPresedinte

termina "sweetieee" :down:

termin daca promiti ca nu mai esti MADDDDDDD

@sweety xD

Posted

@ CeausescuPresedinte

@sweety xD

MAD ARE YOU ! NO ME :))

nu lasa jocul sa te schimbe , mai bine schimba jocu :D

Posted

@ CeausescuPresedinte

@sweety xD

ce-mi recomanzi ?:)

Posted

@ CeausescuPresedinte

@sweety xD

ce-mi recomanzi ?:)

silkroadddddddddddddddddd xD

Posted

un alt gen de mu unde dai de alti "mad people " ?

un alt gen de mu ? u crezi ca toate jocurile sunt de 200mb =))) si de mad people dai oriunde ca asa-i sistemul ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...