Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

follycristi

D/C+speed

Recommended Posts

Posted

Sa maora veta ce prosti sunteti jur , bine ca nu veniti cu carctere non rr sa puneti poze sa ziceti ca v-am omorat ai drq ^_^

Stati jos 2 , vorbiti despre coade invatati drq sa jucati fara ele si porma faceti topicuri deastea. Pe serveru asta sa a juns la " hotu striga hotuuuu" .

Cs'u trecut neau bk'i de 20 rr si puneau bk'i full dintr-un ts jos sanu mai zic de dark, junior , thedoctor care omoara un bk full dintr-un skill . Ce ar fi sa va vedeti voi lungu nasului.

Si follyc nea admin dc nu ai intrat ma pe admin sa faci ordine? Sau nea oick? aaaa era CS nu vroiati sa il pierdeti.

Posted

Sa maora veta ce prosti sunteti jur , bine ca nu veniti cu carctere non rr sa puneti poze sa ziceti ca v-am omorat ai drq ^_^

Stati jos 2 , vorbiti despre coade invatati drq sa jucati fara ele si porma faceti topicuri deastea. Pe serveru asta sa a juns la " hotu striga hotuuuu" .

Cs'u trecut neau bk'i de 20 rr si puneau bk'i full dintr-un ts jos sanu mai zic de dark, junior , thedoctor care omoara un bk full dintr-un skill . Ce ar fi sa va vedeti voi lungu nasului.

Si follyc nea admin dc nu ai intrat ma pe admin sa faci ordine? Sau nea oick? aaaa era CS nu vroiati sa il pierdeti.

taci ma copile.

50 de d.c asa intampator la 30 de pers diferite :)))))

Posted

Cei drept am o inima de copil da nah ^_^

Poi si va era greu sa filmati ma sau cum?

Posted

Zi`le la aia 30 sa aduca toti printuri aici care sa dovedeasca ca Klax le`a dat d/c si ca nu au luat ei d/c de la tampenia aia de ellite

.Fii serios .Tu vii cu filmulete de 50 sec?

Posted

Zi`le la aia 30 sa aduca toti printuri aici care sa dovedeasca ca Klax le`a dat d/c si ca nu au luat ei d/c de la tampenia aia de ellite

Ce perversa mica esti ^_^ ia uita-te cate topicuri sunt deschise, si cate poze + filmulete sunt postate.

Posted

alexutza se pare ca m am inselat rau in privinta ta.....sunt 30 de printuri la plangeri cu printuri filmari.

iti dau niste ochelari cu lentile de borcan poate vezi mai bn

Posted

alexutza se pare ca m am inselat rau in privinta ta.....sunt 30 de printuri la plangeri cu printuri filmari.

iti dau niste ochelari cu lentile de borcan poate vezi mai bn

trimite`mi prin posta . ms anticipat .

nu stiu care se face mai rau de kkt dintre alianta mea si alianta voastra ila ;) [o sa incerc sa imi dau seama ]

Guest CeausescuPresedinte
Posted

use proxy si poti sa faci ca si klax crede-ma pe mine , nu e greu xD

si inca ceva ... i see mad people here =))))

Guest CeausescuPresedinte
Posted

iti aduc tot cs`u filmat...si vezi ca iau d/c doar cand vine Klax187 langa mine

@ale mai taci din gura ca numa va faceti de rahat

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=444290

Aici sunt peste 20 de filmulete(de peste 10 min) nu 50 secunde cum aveti voi,si totusi e deschis de 3 luni topicul.Deabea astept sa`l vad pe domnul favoritisme trecand la treaba si in 2-3 zile sa vad Klax permanent :)) :-j

scz de dublu post da nu merge formu vieti cum tre

sal sunt nini (nici cu voi , nici cu ei)

pot sa fie 40 de filme a cate 20min daca nu se demonstreaza nimic , ce sustineti voi ca nu se intampla in acele filme defapt se intampla si anume efectul reflect :D

nici nu stiti macar ce folosesc baieti , prima data speed , apoi bug , nehotarati

pe cand aici 20sec suficiente sa se vada in filmul lui ila cum il atinge klax cu normal hit si ii da disconnect , restu e cancan

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...