ReDDoGs Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Numele meu în joc: ReDDoGs Numele EXACT celui pe care îl reclam: Wiz Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cursa, la bariera Wiz a coborat din masina lui, mi-a bubuit masina si apoi m-a omorat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo Martori: Converse, Rocco
Dima Dan Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Rog sa iei legatura cu responsabilul eventului gm / admin sa posteze aici . Daca a anuntat pe o ca e interzis atacul , furtul etc.
Vicentzo Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Eu am facut cursa si da mereu le-am zis la fiecare cursa ca nu au voie sa fure masini/moatoare sau sa se omoare...
Wiz` Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Esti cam vanator. Ti-am spus de aseara ca doar ce intrasem pe server si nu stiam ca e cursa, imi cer scuze. Dovada cand ti-am spus aseara ca doar ce intrasem - Dovada ca atunci intrasem -
Dima Dan Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Eu am facut cursa si da mereu le-am zis la fiecare cursa ca nu au voie sa fure masini/moatoare sau sa se omoare... Multumesc. Esti cam vanator. Ti-am spus de aseara ca doar ce intrasem pe server si nu stiam ca e cursa, imi cer scuze. Dovada cand ti-am spus aseara ca doar ce intrasem - Dovada ca atunci intrasem - Wiz nu primeste nimic, nu avea de unde sa stie ca este cursa dupa cum a si dovedit . :closed: