Juny Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 http://www.linkmania...howtopic=449743 Cer ca un alt moderator,ce nu apartine aliantei hentai sa rezolve reevaluarea. Atata timp cat am postat in aceeasi plangere si s`a acordat suspend,puteam fi avertizat ca pentru atat nu se poate da suspend..Totusi 5 zile suspend la dorian,la ce limbaj avea in el ? oick nush ce dracu te mai bagi in plangerile mele,lasa nene pe altii care nu favorizeaza . Up + suspend
oick Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 1. Moderatorii nu apartin de nici una din aliantele din joc. 2. Tu ai facut plangere impotriva a doua caractere diferite, plangerile chiar daca erau in acelasi topic, le-am analizat separat, asa cum era normal. 3. Plangerea ta impotriva caracterului gheata pentru ca te-a facut sclav, a fost regulamentara, dar nefondata, drept urmare ai primit suspend. 4. 5 zile suspend este pedeapsa primita pentru jigniri, fara alte abateri, nu a folosit nici un limbaj in printurile tale. 5. Dupa ce iti va fi analizata reevaluarea, vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism.
Juny Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 1. Moderatorii nu apartin de nici una din aliantele din joc. 2. Tu ai facut plangere impotriva a doua caractere diferite, plangerile chiar daca erau in acelasi topic, le-am analizat separat, asa cum era normal. 3. Plangerea ta impotriva caracterului gheata pentru ca te-a facut sclav, a fost regulamentara, dar nefondata, drept urmare ai primit suspend. 4. 5 zile suspend este pedeapsa primita pentru jigniri, fara alte abateri, nu a folosit nici un limbaj in printurile tale. 5. Dupa ce iti va fi analizata reevaluarea, vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism. Aici a postat si pentru insulta,unde`i nefondata ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=445911 Asta ce e ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=446012
Alexutza01 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 The specified URL cannot be found. de ce pana mea nu pot sa postez ceva ? nu am nici un url in ceea ce vreau sa postez! am doar un text asa mai mare http://postimage.org/image/uv9xmeust/ Si totusi ptr ca e prima abatere si el (Juny) nu a mai avut nici un suspend nu merita sa fie doar atentionat ?! Dar normal cand ai vazut plangerea ce ai zis hai ca lu` asta sigur ii dau suspend .. ! Vai de capu vostru de admini ca nu faceti nimic.
Alexutza01 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Btw: Acuzatiile care ti le aduce pt favoritism sunt fondate ! nu doar din plangerea aceasta , dar si din altele . Nu odata , ci de mai multe ori ai fost acuzat de acest favoritism pe care tu nu vrei sa`l recunosti desi exista si pentru multi dintre noi este foarte clar . Dar preferi sa "ne inchizi gura " cu fraze de c***t gen "vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism."
Guest CeausescuPresedinte Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Btw: Acuzatiile care ti le aduce pt favoritism sunt fondate ! nu doar din plangerea aceasta , dar si din altele . Nu odata , ci de mai multe ori ai fost acuzat de acest favoritism pe care tu nu vrei sa`l recunosti desi exista si pentru multi dintre noi este foarte clar . Dar preferi sa "ne inchizi gura " cu fraze de c***t gen "vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism." i see mad people here :))
Alexutza01 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Btw: Acuzatiile care ti le aduce pt favoritism sunt fondate ! nu doar din plangerea aceasta , dar si din altele . Nu odata , ci de mai multe ori ai fost acuzat de acest favoritism pe care tu nu vrei sa`l recunosti desi exista si pentru multi dintre noi este foarte clar . Dar preferi sa "ne inchizi gura " cu fraze de c***t gen "vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism." i see mad people here :)) n`am motive ?
Alxx^ Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 cand se face reevaluarea? cand iese ss-ul?...parca vad.. neimplicat warn.. este gm-u meu de ally... vreau iteme de 380.. deci sunt implicat :violent: up
Juny Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Astept si eu o explicatie de la oick,daca nu favorizeaza de ce la cele 2 plangeri nu a dat nefondata :-??