Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania...howtopic=449743

Cer ca un alt moderator,ce nu apartine aliantei hentai sa rezolve reevaluarea.

Atata timp cat am postat in aceeasi plangere si s`a acordat suspend,puteam fi avertizat ca pentru atat nu se poate da suspend..Totusi 5 zile suspend la dorian,la ce limbaj avea in el ? oick nush ce dracu te mai bagi in plangerile mele,lasa nene pe altii care nu favorizeaza .

Up + suspend

Posted

1. Moderatorii nu apartin de nici una din aliantele din joc.

2. Tu ai facut plangere impotriva a doua caractere diferite, plangerile chiar daca erau in acelasi topic, le-am analizat separat, asa cum era normal.

3. Plangerea ta impotriva caracterului gheata pentru ca te-a facut sclav, a fost regulamentara, dar nefondata, drept urmare ai primit suspend.

4. 5 zile suspend este pedeapsa primita pentru jigniri, fara alte abateri, nu a folosit nici un limbaj in printurile tale.

5. Dupa ce iti va fi analizata reevaluarea, vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism.

Posted

1. Moderatorii nu apartin de nici una din aliantele din joc.

2. Tu ai facut plangere impotriva a doua caractere diferite, plangerile chiar daca erau in acelasi topic, le-am analizat separat, asa cum era normal.

3. Plangerea ta impotriva caracterului gheata pentru ca te-a facut sclav, a fost regulamentara, dar nefondata, drept urmare ai primit suspend.

4. 5 zile suspend este pedeapsa primita pentru jigniri, fara alte abateri, nu a folosit nici un limbaj in printurile tale.

5. Dupa ce iti va fi analizata reevaluarea, vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism.

Aici a postat si pentru insulta,unde`i nefondata ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=445911

Asta ce e ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=446012

Posted

The specified URL cannot be found.

de ce pana mea nu pot sa postez ceva ? nu am nici un url in ceea ce vreau sa postez!

am doar un text asa mai mare

http://postimage.org/image/uv9xmeust/

Si totusi ptr ca e prima abatere si el (Juny) nu a mai avut nici un suspend nu merita sa fie doar atentionat ?!

Dar normal cand ai vazut plangerea ce ai zis hai ca lu` asta sigur ii dau suspend .. ! Vai de capu vostru de admini ca nu faceti nimic.

Posted

Btw: Acuzatiile care ti le aduce pt favoritism sunt fondate ! nu doar din plangerea aceasta , dar si din altele . Nu odata , ci de mai multe ori ai fost acuzat de acest favoritism pe care tu nu vrei sa`l recunosti desi exista si pentru multi dintre noi este foarte clar . Dar preferi sa "ne inchizi gura " cu fraze de c***t gen "vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism."

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Btw: Acuzatiile care ti le aduce pt favoritism sunt fondate ! nu doar din plangerea aceasta , dar si din altele . Nu odata , ci de mai multe ori ai fost acuzat de acest favoritism pe care tu nu vrei sa`l recunosti desi exista si pentru multi dintre noi este foarte clar . Dar preferi sa "ne inchizi gura " cu fraze de c***t gen "vei primii warn + suspend pentru atitudinea de care dai dovata si acuzatiile de favoritism."

i see mad people here :))

Posted

i see mad people here :))

n`am motive ?

Posted

cand se face reevaluarea? cand iese ss-ul?...parca vad.. neimplicat warn.. este gm-u meu de ally... vreau iteme de 380.. deci sunt implicat :violent:

up

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...