Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cretu'

[Rezolvat]Sobo - Limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Cretu

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Sobo /new nick : Kaimacu

Screenshot-uri:

View post on imgur.com

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): ss

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Maryus si Vicentzo(parca)

Martori: -

Nu aveam nimic impotriva daca ma jignea pe mine,nu am inteles ce rol avea tata in toata discutia aceea.

Posted

Eram sigur ca asa vei face vanatorule, ai asteptat sa treaca ceea ce ai scris tu si sa prinzi ss exact la ce am zis eu. aqaV0.jpg aici tu incepi si imi zici "crezi ca stau sa alerg toti sobolanii" si ai plecat dupa care ti-am raspuns cu aceeasi moneda. Tu m-ai jignit, eu te-am jignit.

Chiar nu va mai suport pe oamenii ca tine, nu prea sunteti FP, esti vanator la greu omule, astepti sa scrie altii sa nu se vada ce ai scris tu... Esti vanator!

PS: Sa asteptam decizia unui admin, fara a mai posta altele.

Posted

Am detectat cam multa tensiune la amandoi , cretu te avertizez data viitoare sa postezi toata conversatia ca sa nu fie considerata vanatoare , te iert de data asta.

sobo , tu ai inceput cand i-ai spus gaino , incercati sa va exteriorizati in afara jocului / forumului va rog , pentru ca aici staff-ul aplica suspendari pentru chestiile astea.

Nimeni nu primeste nimic , caz inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...