Sucre. Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Numele meu în joc: Jacobs Numele EXACT celui pe care îl reclam: BoBiTza Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Sta AFK la cai. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): justinpa anaxor Martori: DonkeyJR
BoBiTza Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 A trebuit sa ies rpd pentru ca mi-a luat garaju foc ce ai vrut ... Si pe langa asta mr. Vanator pari cam extaziat cand prinzi pe unu afk Dar de asta ce zici? floodere
Sucre. Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 A trebuit sa ies rpd pentru ca mi-a luat garaju foc ce ai vrut ... Jur ca te pun la semnatura ! Acum cauti scuze ca am facut eu spam cu fare. Eu imi primesc pedeapsa, la fel o primesti si tu.
anaxor Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Rad.. da, .. rad, scuza-ma ca iti inchid acest topic, eu nu am fost la ora aia in joc, si daca erau admini trebuia sa dai /admins sa vedem si noi in + daca chiar erau admini puteai folosi /reports, sunt sigura ca nu le e greu sa raspunda la un /report afk cai. iar daca mai ai ceva de spus esti liber sa faci reevaluare sau plangere. nu se acorda nicio pedeapsa :closed: