Flippy Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Numele meu în joc: Flippy Numele EXACT celui pe care îl reclam: Messi67 Screenshot-uri: - Partea 1 - Partea 2 Descriere a situatiei: Simplu am iesit prima oara de la get a inceput sa intre in mine cu masina si am luat foc si a explodat masina dupa imi da /w ca de ce fug si chestii dinastea o.o bun trecem peste partea a 2 tot asa face am zis prima oara ca nu ii fac post pentru limbaj dar deja intrece masura.... care e problema lui daca vreau sa fac mats in acel moment si sa nu fac duel cu el?Trebuie sa ma injure ?Nu cred ca era nevoie. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - Martori: -
Messi Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nu vad care e problema,este purul adevar,faci doar non-fp fugi si intri in banca,fugi in cerculete,daca nu stai la bataie de ce ai intrat intr-o Mafie? Si chiar nu vad ce jigniri ti-am adus eu tie,poate as merita un mute de 30 de minute pentru ca nu mai am antecedente dar oricum este si asa exagerat,pentru nu ti-am spus decat " de ce fugi" ,"stai naibi" si "fetito".