Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

Jigniri

Recommended Posts

Posted

te-am facut o singura data sclav te simti nu?

dupa ce ati facut la cs mai ai tupeu sa si postezi esti nr 1

adminu ce v-a posta aicea il intreb cum se poate depista un jucator ce joaca cu elite si foloseste comanda //run lagg cand ataca mai multi jucatori la gramada si le sare din joc

fara d/c direct se inchide jocu

Posted

adminu ce v-a posta aicea il intreb cum se poate depista un jucator ce joaca cu elite si foloseste comanda //run lagg cand ataca mai multi jucatori la gramada si le sare din joc

Poate daca nu ma injurai tot cs`ul,nu te postam.Daca ai scoate elite`ul macar la cs, nu`ti mai sarea din joc ;)..sa incerci tura viitoare si vei vedea.Va astept sa ma postati pentru speed...sa mai luati si de acolo cateva zile pentru nefondata ;)

Posted

Poate daca nu ma injurai tot cs`ul,nu te postam.Daca ai scoate elite`ul macar la cs, nu`ti mai sarea din joc ;)..sa incerci tura viitoare si vei vedea.Va astept sa ma postati pentru speed...sa mai luati si de acolo cateva zile pentru nefondata ;)

Hai ca deja esti nesimtita, zau..juny cum plm te scotea din joc daca nu avea elite ? sau crezi ca joc mu de ieri ? iti spun eu sunt 1 sau 2 fisiere editate si bagate in clickerul elite, iar atunci cand scrii //run lag in momentul ala toti cei care sunt pe langa tn si au elite ies automat din joc, fara d/c fara lag fara nimic, pur si simplu dispare fereastra.dar stai tu linistita ca nu va dadea gunit ceva ce nu poate fi contracarat :))

Dupa cum ti-am spus si in joc asa ceva se poate depista destul de usor, si dupa umila mea parere se incadreaza la //gt, hack pt ca aici numai vb de macro bot, vb de d/c.

Noroc cu gunit, boddom si barosanu ca v-au deschis usile ca altfel erati niste nubi cu multe rr.

Hai noroc :tiphat:

up

Posted

Hai ca deja esti nesimtita, zau..juny cum plm te scotea din joc daca nu avea elite ? sau crezi ca joc mu de ieri ? iti spun eu sunt 1 sau 2 fisiere editate si bagate in clickerul elite, iar atunci cand scrii //run lag in momentul ala toti cei care sunt pe langa tn si au elite ies automat din joc, fara d/c fara lag fara nimic, pur si simplu dispare fereastra.dar stai tu linistita ca nu va dadea gunit ceva ce nu poate fi contracarat :))

Dupa cum ti-am spus si in joc asa ceva se poate depista destul de usor, si dupa umila mea parere se incadreaza la //gt, hack pt ca aici numai vb de macro bot, vb de d/c.

Noroc cu gunit, boddom si barosanu ca v-au deschis usile ca altfel erati niste nubi cu multe rr.

Hai noroc :tiphat:

Sincer,esti prost gramada.

Nici nu am auzit de asa ceva pana acum,si din cate vad voi stiti mai multe ca mine,oare n`a fost unu dintre voi :-?.Daca n`ai elite,nu`ti sare din joc...asa ca de acum incolo nu mai folosi elite la cs si vei juca si tu 2 ore linistit fara sa`ti iasa.

Daca ma acuzati de asa ceva..va rog sa ma postati,pana una alta eu am postat pentru limbaj. :nanana:

Posted

N-a zis nimeni ca ai avut speed , tu si cu klax (mai alex klax) dintr-un skill omorati pe toti ...a intrat klax in camera cate 1 skill omora pe fiecare...chiar si bk full . Doar asa mai castigati si voi castelu ...ca in rest sunteti niste copturi galbene . O sa iei nefondata ca si in alte topicuri . hf ne vedem la next castel , sa va vad atunci

warn up

Scos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...