Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gabrielbzt

Pk pe spot Mistic

Recommended Posts

Guest CasualBK
Posted

Cer nefondata ,este cea de a doua plangere "pk spot" care o greseste . :tiphat:

Posted

Cer nefondata ,este cea de a doua plangere "pk spot" care o greseste . :tiphat:

Cer warn pe forum , astept sa raspunda Mistic , nu te mai baga aiurea

Dovada clara ca el a intrat pe Mistic

CasualBK -> Pars1vUl -> Overdoose -> multi altii ! :)

Guest CasualBK
Posted

:blink:

Eu eram pe Mistic ce warn ,ce log cand tu nici nu sti sa faci un print . Nu sti sa postezi ,citeste regulamentul ,pana atunci taci si inghite .

Posted

Eu eram pe Mistic ce warn ,ce log cand tu nici nu sti sa faci un print . Nu sti sa postezi ,citeste regulamentul ,pana atunci taci si inghite .

Warn am cerut deoarece am crezut ca te bagi aiurea :)

Astept decizia unui admin nu mai da reply doar ca sa faci si tu " Posts "

Multumesc !

Guest CasualBK
Posted

Multumesc !

Amice ,printul cand iti da pk se face in momentul cand ai luat pk ,ce decizie mai vrei ,eu iti dau din regulament nu din basme .

Posted

Multumesc !

Amice ,printul cand iti da pk se face in momentul cand ai luat pk ,ce decizie mai vrei ,eu iti dau din regulament nu din basme .

Nu's amic cu tine :) Am zis sa astepti decizia adminului !

Guest CasualBK
Posted

Multumesc !

Nu's amic cu tine :) Am zis sa astepti decizia adminului !

E o vorba de a mea , de mic imi doresc sa fiu modeRatoR ,zic eu :))

Aizen,nefondata x2 - 10 zile :closed:

Posted

scz de post ar trbui sa luati masuri impotriva lui parsiu ala care intra pe elfa mistic caracter de pk..blocati elfa aia pt ca numa da pk prin kantur3 cu ea...

Guest CasualBK
Posted

scz de post ar trbui sa luati masuri impotriva lui parsiu ala care intra pe elfa mistic caracter de pk..blocati elfa aia pt ca numa da pk prin kantur3 cu ea...

pe mistic intra aproape tot serverul ,cum poti acuza asa ceva si mai ales la plangerea asta ? sper sa se dea warn la avocatii astia penibili :violent:

Posted

Poza in locul unde ai luat pk, ai ?

Nu am , cum am zis si mai sus eram in pat si nu am prins momentul .

Dupa cum se vede am facut cat de repede am putut , in safe zone nici macar charul nu a aparut si am facut poza ...

Guest CasualBK
Posted

Dupa cum se vede am facut cat de repede am putut , in safe zone nici macar charul nu a aparut si am facut poza ...

Pk-ul il puteai lua pe spot 1 sau pe langa spot ,de aceea trebuie sa fie in momentul pk-ului . Spor :tiphat:

Posted

Pk-ul il puteai lua pe spot 1 sau pe langa spot ,de aceea trebuie sa fie in momentul pk-ului . Spor :tiphat:

Se poate dovedi prin log ca ai intrat pe Mistic , ai facut pk si ai intrat pe pars1vu . . .

Asta daca nu favorizeaza pe cineva adminu !

Posted

Se poate dovedi prin log ca ai intrat pe Mistic , ai facut pk si ai intrat pe pars1vu . . .

Asta daca nu favorizeaza pe cineva adminu !

Daca nu aruncai cu vorbe din astea, dadeam doar un avertisment.

Aizen, 5 zile suspend pentru nefondata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...